۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۰۵ ب.ظ
خب با پلاگین قبلی هات مشکل پیدا کرده غیر فعال کن چک کن ببین برطرف میشه یانه
بــی تو تنهــــــام
![]() |
آموزش نصب پلاگین گوگل سئو google seo |
آموزش نصب پلاگین گوگل سئو ( Google Seo )
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۰۵ ب.ظ
خب با پلاگین قبلی هات مشکل پیدا کرده غیر فعال کن چک کن ببین برطرف میشه یانه
بــی تو تنهــــــام
۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۲۵ ب.ظ
۲۲ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۷:۲۵ ب.ظ)istgah51 نوشته: سلام یکی هم جواب من و بده !! به سوال شما هم جواب داده شده. دعای خیر برای اعضای گروه مای بیبی فارسی را فراموش نکنید!
![]() ![]() ![]() ![]() اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۲۲ ق.ظ
[color=rgb(0, 0, 0)]مرسی دوست عزیز اما یعنی چی تو هاست میشه تو ویندوز نمیشه میشه راهنمایی بیشتر در حد سواد ما بدهید
متشکرم
۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۶:۱۶ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۶:۱۹ ق.ظ توسط r8041.)
سلام و خسته نباشید
من هر کاری می کنم نمی تونم سئو رو نصب کنم موقع نصب PluginLibrary (12) این اخطار داده می شه The selected plugin does not have to be activated. http://www.jolan.ir/forum/
۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۶:۱۶ ق.ظ)r8041 نوشته: سلام و خسته نباشیداز فایل پیوست در این تاپیک استفاده کردید؟ دعای خیر برای اعضای گروه مای بیبی فارسی را فراموش نکنید!
![]() ![]() ![]() ![]() اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۵۹ ق.ظ)Tofighi نوشته:(۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۶:۱۶ ق.ظ)r8041 نوشته: سلام و خسته نباشید بله من اول از یه سایت دیگه گرفته بودم اون رو حذف کردم کامل بعد همین فایلهای شما را دانلود کردم و به سرورم انتقال دادم الانم در لیست پلاگین ها هست اخطار بالا رو می ده اگر هم گوگل سئو رو فعال کنم ادرسها تغییر میکنه و هر جایی رو که میخوام باز کنم یه صفحه سفید می یاد
۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۱۸ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۲۱ ب.ظ توسط istgah51.)
الان همه تایپیکها و پستهارو که کلیک میکنیم ارور 404 میده چطور رفعش کنم؟
مجبور شدم پلاگین وفعلا غیر فعال کنم باسپاس
۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۱۸ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۲۵ ب.ظ توسط istgah51.)
سوال کردم و کردند!
htaccess نقطه رو قبول نمیکنه htaccess. اینجوری نمیشه باید چه کنم ؟ فرمودید: توی ویندویز نمیشه اینکار رو کرد ولی توی هاست میشه. میشه لطف کنید دقیقتر بفرمایید؟متشکرم |
|