مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



صفحه‌ها (2):
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
کد متن تایپ شوندهhtmlمیخوام

کد متن تایپ شوندهHTMLمیخوام
سلام دوستان 

من کد متن تایپ شونده رو میخوام البته اچ تی ام ال. 

با مدیریت انجمن تک آرام صحبت کردم گفت جاواست من اچ تی ام ال میخوام 

نمونه: http://www.takaram.net/

این کد جاواست اگه ممکنه کد اچ تی ام الشو بذارین 

متن بصورت خودکار تایپ میشه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
 


sepna میگه:
ببینید یک آموزش توی این سایت هست ! البته باز هم با جاواست . چون html تنها ، این قابلیت رو نداره که بتونه متن را تایپ کنه حتما باید با جاوا باشه .
http://vafa-forum.ir/thread-235-post-553.html#pid553


Tofighi میگه:
به هیچ وجه نمیشه بدون استفاده از جاوا اسکریپت این کار رو انجام داد.تصویر: images/smilies/smile.gif


دعای خیر برای اعضای گروه مای بی‌بی فارسی را فراموش نکنید!تصویر: http://www.cdn.my-bb.ir/images/smilies-v6/lightbulb.gif

HeartHeart خیلی التماس دعا دارم... دعام کنید لطفا HeartHeart

اگر از گروه مای بی‌بی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت می‌کنم
Avazak میگه:
پس این انجمن چگونه این کار رو انجام داده ؟؟؟حتی کادر بندی هم شده

http://www.forum.takdokhtar.ir/تصویر: images/smilies/sad.gifتصویر: images/smilies/huh.gifتصویر: images/smilies/huh.gif


 


a.k میگه:
با این کد جاوا اسکریپ میشه این کارو انجام داد.
برای کادر بندی هم باید یه استایل جدید تعریف کنید.
کد:
<div class="mod_type">
<span id="theTicker"> </span>
<script type="text/javascript">
var theSummaries = new Array();
var theSiteLinks = new Array();
theSummaries[0]='متن اول';
theSummaries[1]='متن دوم';
theSummaries[2]='متن سوم';
</script>
<script type="text/javascript">
var theCharacterTimeout = 100;
var theStoryTimeout     = 3000;
var theWidgetOne        = "_";
var theWidgetTwo        = "-";
var theWidgetNone       = "";
var theItemCount = theSummaries.length;
var NS6=(document.getElementById && !document.all) ? true : false;
function startTicker()
    {
    theCurrentStory     = -1;
    theCurrentLength    = 0;
    if (document.getElementById) runTheTicker();       
    else {document.write("<style>.ticki{display:none;}.ticko{border:0px; padding:0px;}</style>"); return true;}
}
function runTheTicker()
    {
    var myTimeout;  
    if(theCurrentLength == 0){
        theCurrentStory++;
        theCurrentStory      = theCurrentStory % theItemCount;
        theStorySummary      = theSummaries[theCurrentStory];
        theTargetLink        = theSiteLinks[theCurrentStory];
    }
    var textTitle = theStorySummary.substring(0,theCurrentLength) + whatWidget();
    if (theTargetLink ) {
        if (NS6) document.getElementById("theTicker").innerHTML  = '<a  class=jstop  target="_blank" href="'+ theTargetLink +'" target="_top">'+textTitle+'</a>';            
        else document.all.theTicker.innerHTML  = '<a  class=jstop  target="_blank" href="'+ theTargetLink +'" target="_top">'+textTitle+'</a>';
                        }     
    else {
        if (NS6) document.getElementById("theTicker").innerHTML = '<span>'+textTitle+'</span>';
        else document.all.theTicker.innerHTML  = '<span>'+textTitle+'</span>';
        }
    if(theCurrentLength != theStorySummary.length){theCurrentLength++;    myTimeout = theCharacterTimeout;}
    else{theCurrentLength = 0; myTimeout = theStoryTimeout;}
    setTimeout("runTheTicker()", myTimeout);
}

function whatWidget()
    {
    if(theCurrentLength == theStorySummary.length)    return theWidgetNone;
    if((theCurrentLength % 2) == 1)    return theWidgetOne;
    else return theWidgetTwo;
}
startTicker();
</script>
</div>


تصویر: http://www.royalfuns.ir/forum/images/banner.gif
Avazak میگه:
خب این کد ها رو کجا باید گذاشت؟؟؟

استایلشم میشه بهم بدین؟

تشکرتصویر: images/smilies/heart.gif


a.k میگه:
هر جای قالب میشه گذاشت.
تو هیدر بهتر میشه.
این هم استایل
کد:
.header_pm {
     background: #ffe779;
     border: 1px solid #f3b900;
     border-bottom: 3px solid #f3b900;
     text-align: center;
     padding: 5px 20px;
     margin-bottom: 15px;
     font-size: 11px;
     -moz-border-radius: 6px;
     -webkit-border-radius: 6px;
     border-radius: 6px;
    }
یا این
کد:
.header_pm {
    background: no-repeat scroll 8px 8px #3aa0ff;
    border: 1px solid #997000;
    border-radius: 6px 6px 6px 6px;
    color: #4E3900;
    font-size: 15px;
    text-align: center;
     margin-bottom: 15px;
    }


تصویر: http://www.royalfuns.ir/forum/images/banner.gif
Avazak میگه:
ببخشید داداش من زیاد وارد نیستم 

ممکنه بگین استایل رو کجا بذارم؟؟تصویر: images/smilies/huh.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/huh.gif


life میگه:
تو قالب ها و پوسته ها>>>>قالب ها>>>>قالب مورد نظر>>>header 
البته اگه بخواید تو سردر بزارید
Avazak میگه:
یعنی استایل هم توی هدر بذارم؟


صفحه‌ها (2):


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir