مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



صفحه‌ها (87):
  • « قبلی
  • 1
  • ...
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • ...
  • 87
  •   
  • بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 3.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پیشرفته ترین ادیتور برای mybb

پیشرفته ترین ادیتور برای MyBB
(۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۰۸ ق.ظ)mgt1234 نوشته:  سلام
من پلاگین رو نصب و فعالسازی کردم ولی کار نکرد،هیچ ادیتوری اضافه نشد توی تمام قسمت ها (پاسخ سریع،پاسخ جدید،موضوع جدید،و...) فقط یه مربع بود که هیچ امکاناتی توش نبود!!!

پلاگین رو فعال غیر فعال کن 
کش مرورگرت هم پاک کن!×


 


بــی تو تنهــــــام
(۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۴۶ ب.ظ)ofpersia نوشته:  
(۱۲ آبان ۱۳۹۲، ۰۷:۵۸ ب.ظ)behnam نوشته:  پلاگین ادیتور رو از نو اکسترکت کن و اینو انجام بده:
در مسیر قالب ها و پوسته ها در قالب ها در قالب همگانی در
قالب profile_comments_form_edit در آخرش کد زیر رو اضافه کنید:
کد:
<mybbirckeditor>editmessage</mybbirckeditor>


و در آخر قالب profile_comments_form کد زیر رو اضافه کنید:
کد:
<mybbirckeditor>message</mybbirckeditor>







 





موقعی که ویرایش یه کامنتی رو میزنم دوتا ادیتور میاد
یکیش که واسه تغییره
اونیکی زیرش یه ادیتور دیگه ای هم هست... کدی که به [color=rgb(0, 0, 0)]profile_comments_form_edit گفتی اضافه کنم رو برداشتم
ولی بازم هستش!!! کنتزل اف 5 هم زدم
چطوری اضافی رو بردارم؟

 

کدهای قالب :
پنل>قالب و پوسته ها>قالب مورد نظر>profile_comments_form


 


بــی تو تنهــــــام
(۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۰۲:۳۵ ب.ظ)behnam نوشته:  
(۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۴۶ ب.ظ)ofpersia نوشته:  
(۱۲ آبان ۱۳۹۲، ۰۷:۵۸ ب.ظ)behnam نوشته:  پلاگین ادیتور رو از نو اکسترکت کن و اینو انجام بده:
در مسیر قالب ها و پوسته ها در قالب ها در قالب همگانی در
قالب profile_comments_form_edit در آخرش کد زیر رو اضافه کنید:
کد:
<mybbirckeditor>editmessage</mybbirckeditor>



و در آخر قالب profile_comments_form کد زیر رو اضافه کنید:
کد:
<mybbirckeditor>message</mybbirckeditor>









 






موقعی که ویرایش یه کامنتی رو میزنم دوتا ادیتور میاد
یکیش که واسه تغییره
اونیکی زیرش یه ادیتور دیگه ای هم هست... کدی که به [color=rgb(0, 0, 0)]profile_comments_form_edit گفتی اضافه کنم رو برداشتم
ولی بازم هستش!!! کنتزل اف 5 هم زدم
چطوری اضافی رو بردارم؟


 


کدهای قالب ممبر پروفایل رو بذار تا درستش کنم!×
پنل>قالب و پوسته ها>قالب مورد نظر>member>member profile



 



کد پی‌اچ‌پی:
<html>
<
head>
<
title>{$mybb->settings['bbname']} - {$lang->profile}</title>
{
$headerinclude}
<
script language="JavaScript" type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/tabs/js/promine.simple.tabs.js"></script>
<link href="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/tabs/css/tabs.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
{$header}

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
<tr>
<td width="75%" valign="top">

<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>

<td class="trow1" align="right" width="100%">
<span class="largetext"><strong>{$formattedname}</strong></span><br />
<span class="smalltext">
({$usertitle})<br />
{$groupimage}
<strong>{$lang->registration_date}</strong> {$memregdate}<br />
<strong>{$lang->date_of_birth}</strong> {$membday} {$membdayage}<br />
<strong>{$lang->local_time}</strong> {$localtime}<br />
<strong>{$lang->postbit_status}</strong> {$online_status}
<td align="right" style="width:170px; height:170px;" class="trow1" valign="middle">{$avatar}</td>
</span>

</td></tr></table>
</td>
</tr>
{$awaybit}
</table>
</td><td valign="top">
<br>
<!-- menu -->
<div id="tabs">

<span id="profileyaddasht_menu" class="selected">یادداشت های پروفایل</span>
<span id="users_forum_info_menu">اطلاعات انجمن کاربر</span>
<span id="users_contact_details_menu">اطلاعات تماس</span>
<span id="profilefields_menu">اطلاعات اضافی کاربر</span>
<span id="signature_menu">امضای کاربر</span>
<span id="friends_menu">دوستان</span>
<span id="lastvisitor_menu">آخرین بازدیدکنندگان</span>
</div>
<!-- content -->




<div id="profileyaddasht_content" class="selected">
<!-- ProfileComments -->{$comments_index}<!-- /ProfileComments -->
<!-- ProfileComments -->{$pf_statistics}<!-- /ProfileComments -->
</div>




<div id="users_forum_info_content" style="display:none;">
<br />
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td colspan="2" class="thead"><strong>{$lang->users_forum_info}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><strong>{$lang->joined}</strong></td>
<td class="trow1">{$memregdate}</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow2"><strong>{$lang->lastvisit}</strong></td>
<td class="trow2">{$memlastvisitdate} {$memlastvisittime}</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><strong>{$lang->total_posts}</strong></td>
<td class="trow1">{$memprofile['postnum']} ({$lang->ppd_percent_total})<br /><span class="smalltext">;(<a href="search.php?action=finduserthreads&amp;uid={$uid}">{$lang->find_threads}</a> &mdash; <a href="search.php?action=finduser&amp;uid={$uid}">{$lang->find_posts}</a>;)</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow2"><strong>{$lang->timeonline}</strong></td>
<td class="trow2">{$timeonline}</td>
</tr>
{$referrals}
{$reputation}
{$warning_level}{$count_threads}
{$myawards}
</table>
<!-- Profile_achivements -->{$achivementsprofile}<!-- /Profile_achivements --><!-- profile_rank -->{$rankprofile}<!-- /profile_rank -->

<!-- profile_rank -->{$rankprofile}<!-- /profile_rank -->

<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
{$adminoptions}
<br />
<br />
{$modoptions}
<br />
</div>




<div id="users_contact_details_content" style="display:none;">
<br />
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td colspan="2" class="thead"><strong>{$lang->users_contact_details}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1" width="40%"><strong>{$lang->homepage}</strong></td>
<td class="trow1">{$website}</td>
</tr>
{$sendemail}
<tr>
<td class="{$bgcolors['pm']}"><strong>{$lang->pm}</strong></td>
<td class="{$bgcolors['pm']}"><a href="private.php?action=send&amp;uid={$memprofile['uid']}">{$lang->send_pm}</a></td>
</tr>
<tr>
<td class="{$bgcolors['icq']}"><strong>{$lang->icq_number}</strong></td>
<td class="{$bgcolors['icq']}">{$memprofile['icq']}</td>
</tr>
<tr>
<td class="{$bgcolors['aim']}"><strong>{$lang->aim_screenname}</strong></td>
<td class="{$bgcolors['aim']}"><a href="javascript:;" onclick="MyBB.popupWindow('misc.php?action=imcenter&amp;imtype=aim&amp;uid={$uid}', 'imcenter', 450, 300);">{$memprofile['aim']}</a></td>
</tr>
<tr>
<td class="{$bgcolors['yahoo']}"><strong>{$lang->yahoo_id}</strong></td>
<td class="{$bgcolors['yahoo']}"><a href="javascript:;" onclick="MyBB.popupWindow('misc.php?action=imcenter&amp;imtype=yahoo&amp;uid={$uid}', 'imcenter', 450, 300);">{$memprofile['yahoo']}</a></td>
</tr>
<tr>
<td class="{$bgcolors['msn']}"><strong>{$lang->msn}</strong></td>
<td class="{$bgcolors['msn']}"><a href="javascript:;" onclick="MyBB.popupWindow('misc.php?action=imcenter&amp;imtype=msn&amp;uid={$uid}', 'imcenter', 450, 300);">{$memprofile['msn']}</a></td>
</tr>
<tr>
<td class="{$bgcolors['msn']}"><strong>مدیریت دوستان:</strong></td>
<td class="{$bgcolors['msn']}"><a href="javascript:;" onclick="MyBB.popupWindow('misc.php?action=imcenter&amp;imtype=msn&amp;uid={$uid}', 'imcenter', 450, 300);">{$memprofile['msn']} {$buddy_options} </a></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="profilefields_content" style="display:none;">
<br />
{$profilefields}
</div>
<div id="signature_content" style="display:none;">
{$signature}
</div>
<div id="friends_content" style="display:none;">
<br />
{$buddylist}
</div>
<div id="lastvisitor_content" style="display:none;">
{$last_visit}
</div>
</td></tr></table>

{$footer}
</body>
</html> 
 


ببخشید اشتباه شد 
کد های قالب profile_comments_form رو قرار بده 


بــی تو تنهــــــام
(۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۰۲:۵۷ ب.ظ)behnam نوشته:  ببخشید اشتباه شد 
کد های قالب profile_comments_form رو قرار بده 



حدس میزدمSmile

مفرمایید
کد پی‌اچ‌پی:
<tr id="comment_form">
    <td colspan="2" style="text-align: right;" class="trow2">
none;"></div>
            <p>
                <textarea name="
message" id="message" rows="10" cols="140" tabindex="5"></textarea>
            </p>
            <p>
                <input type="
hidden" name="reply_to_profile" id="reply_to_profile" value="default" />
                <input type="
hidden" name="to_uid" id="to_uid" value="{$this->target['uid']}" />
                <input type="
submit" id="sendcomment" value="{$lang->profile_comments_add_button}" tabindex="6" />

            </p>

            <script type="
text/javascript">
                var editorloaded = 
{$editor_active};
                var comments_ajax = 
{$ajax};
                var current_user = 
{$mybb->input['uid']};
{$lang->profilecomments_confirm_delete}';
            </script>
        </form>
    </td><mybbirckeditor>message</mybbirckeditor> 


 

 


اینو جایگزین قبلی ها کن
کد:
<tr id="comment_form">
<td colspan="2" style="text-align: right;" class="trow2">
<form id="newcomment" name="newcomment" action="member.php?action=profile&amp;uid={$this->target['uid']}&amp;op=new" method="post">
<div id="replyingto" class="pm_alert" style="display: none;"></div>
<p>
<textarea rows="16" cols="60" style="width: 800px; margin:0;" name="message" id="message" tabindex="1"></textarea>
</p>
<p>
<input type="hidden" name="reply_to_profile" id="reply_to_profile" value="default" />
<input type="hidden" name="to_uid" id="to_uid" value="{$this->target['uid']}" />
<input type="submit" id="sendcomment" value="{$lang->profile_comments_add_button}" tabindex="6" />

</p>
<script type="text/javascript">
var editorloaded = {$editor_active};
var comments_ajax = {$ajax};
var current_user = {$mybb->input['uid']};
var replying_message = '{$lang->profilecomments_replying}';
var confirm_delete_message = '{$lang->profilecomments_confirm_delete}';
</script>
</form>
</td>
</tr>
<mybbirckeditor>message</mybbirckeditor>

 


بــی تو تنهــــــام
باز هم موقع ویرایش یادداشت دوتا ادیتور میاد!


توی این دو قسمت قبلاً حذفشون کرده بودم!
profile_comments_form
profile_comments_form_edit


خب باید یدونه بیاد !×
کش مرور گر رو پاک کن!


بــی تو تنهــــــام
ممنونHeart
اشتباه از من بود! فک میکردم کادر بالایی نباید بیاد و متن قبلی توی همون ادیتور اصلی واسه ویرایش کردن نمایش داده بشهBlushببخشید.
یه اعتبار بهتون میدم واسه این اشتباه خودم:دی

حالا اگه ممکنه این سوال از صفحات قبلمم بگید.
نقل قول:اندازه
قلم
رنگ متن
رنگ پس زمینه

میخوام اینها رو توی ویرایشگر کوچک هم داشته باشم
کدشو از تو تنظیمات کپی کردم
چرا اضافه نشدن؟ cntrl + F5 هم زدم

کد ویرایشگر کوچک + اون 4 تا گزینه رو با هم بدید که جایگزین کنم
اگه کار دیگه ای هم باید انجام بدم بگید
سپاس


صفحه‌ها (87):
  • « قبلی
  • 1
  • ...
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • ...
  • 87
  •   
  • بعدی »


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویرایشگر پیشرفته SCEditor Tofighi 45 6,166 ۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mp100
  پلاگین دکمه های سی‌اس‌اس برای پست بیت Tofighi 17 3,696 ۱۰ بهمن ۱۳۹۲، ۰۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: farsi200
Music پلاگین پاسخ سریع پیشرفته Tofighi 7 4,211 ۲۴ خرداد ۱۳۹۲، ۰۳:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
Heart پلاگین آمار پیشرفته موضوع(Topic state) ورژن وفا دانلود hamidkag 13 4,002 ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۰۸:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: hamidkag

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir