مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



صفحه‌ها (10):
  • « قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  •   
  • بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پوسته چندرنگ و ریسپانسیو mybbpro

پوسته چندرنگ و ریسپانسیو MyBBPRo
سلام ببخشید چطور میشه این منوهای کوچیک عوض کرد؟
تصویر: http://www.uplooder.net/img/image/23/53b4c5331206a77973cb193a90e5125e/sshot87-1.jpg
پاسخ
دو قسمت در قالب هست که من نمی خوام نمایش داده بشه و باید حذف بشه ؛ توی تصویر هست. ضمن اینکه از داخل پیکربندی هم غیر فعال کردم اما باز هم نمایش داد
تصویر: http://s6.uplod.ir/i/00521/injkr9fwzyt2.jpg
من نشانه گذاری رو غیر فعال کردم اما بازهم نمایش میده
پاسخ
چطور میتونم این صفحه رو به یک صفحه واحد تبدیل کنم؟

تصویر: http://8pic.ir/images/lmxfpnxjz7flttbz65cj.png
این دکمه ها رو چطور میتونم اضافه کنم؟تصویر: http://8pic.ir/images/ewjk2w2yx1xkgqej1fa4.png


و اینکه عکس های این قسمت نمایش داده نمیشن و دوتا افزونه ای که معرفی کردید برای سپاس رو نصب کردم ولی بر روی سپاس که کلیک میکنم در حالت بررسی میمونه و سپاس اضافه نمیشه

تصویر: http://8pic.ir/images/vf83uabir90yxcz2bgwz.png


قالب بسیار زیبایی هستش  لطفا راهنمایی کنید...
پاسخ
یعنی چی صفحه واحد ؟؟؟

یعنی وقتی صفحه سایت لود میشه این بالا بیاد ؟؟؟!!! Undecided


طراحی انجمن ، وب سایت شخصی ، سایت خبری ، فروشگاهی

وب سایت طراحی وب : http://www.kishikala.com/team-design

فروشگاه : http://www.kishikala.com

بهینه سازی سایت با کمترین هزینه ، 3 تا 8 کلمه صفحه اول و صفحه دوم گوگل

با ضمانت کتبی ،
پاسخ
یعنی اینکه وقتی پیام خصوصی ارسال میشه به صورت اتوماتیک برگرده به صفخه قبل. ولی وقتی پیام ارسال میشه داخل همین صفحه میمونه 

و اینکه وقتی تصویر آپلود میکنم ، تصویر داخل مشخصات کاربری نمایش داده نمیشه دیگه...

 
پاسخ
منم از همین قالب استفاده میکنم و این مشکل را دارم
تب منو ها در قسمت پروفایل باید بسته باشه تا scroll bar دومی نمایش داده نشه
چون که بصورت پیشفرض بسته نیست و 2 تا scroll bar میاد.
.
تصویر: http://8pic.ir/images/lmxfpnxjz7flttbz65cj.png
.
  • چطور تب منو ها بصورت پیشفرض بسته میشه؟
.
.
راجب اضافه کردن کلیک ورود و ثبت نام بگم که
اگه بر روی سلام میهمان کلیک کنی (ورود و عضویت) داره
ولی کاربر پیداش نمیکنه
الان انجامش میدم تست میکنم و برای همه طریقه اش را توضیح میدم
.
تصویر: http://8pic.ir/images/ewjk2w2yx1xkgqej1fa4.png


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
روش اضافه کردن کلیک ورود و ثبت نام
  1. به پنل مدریت بروید
  2. به آدرس (خانه » مجموعه‌های قالب » MyBBPRo) بروید
  3. زیر شاخه‌های قالب‌های سربرگ را باز کنید و header_welcomeblock_guest را ویرایش کنید
  4. کد زیر را به کل جای گزین کنید
.
کد:
<div class="dropdown">
  <span id="User-dropdown" role="button" data-toggle="dropdown" data-target="#">
        <img src="images/defaultavatar.png" alt="Guest" class="avatar" />
        سلام، مهمان
  </span>
  <ul class="dropdown-menu" role="menu" aria-labelledby="User-dropdown">
        <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true }); return false;" class="login">{$lang->welcome_login}</a></li>
        <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register" class="register">{$lang->welcome_register}</a></li>
  </ul> 
<span class="hidden-xs">
<a class="button" href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true }); return false;">
<span class="glyphicon glyphicon-user"></span>{$lang->welcome_login}</a> 
<a class="button" href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register">
  <span class="octicon octicon-settings"></span>{$lang->welcome_register}</a></span>
</div>
                <div class="modal" id="quick_login" style="display: none;">
                    <form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
                        <input name="action" type="hidden" value="do_login" />
                        <input name="url" type="hidden" value="" />
                        <input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
                        <table width="100%" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" border="0" class="tborder">
                            <tr>
                                <td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->login}</strong></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow1" width="25%"><strong>{$login_username}</strong></td>
                                <td class="trow1"><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="" class="textbox initial_focus" /></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow2"><strong>{$lang->password}</strong></td>
                                <td class="trow2">
                                    <input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="" class="textbox" /> <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow1"> </td>
                                <td class="trow1 remember_me">
                                    <input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
                                    <label for="quick_login_remember">{$lang->remember_me}</label>
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow2" colspan="2">
                                    <div align="center"><input name="submit" type="submit" class="button" value="{$lang->login}" /></div>
                                </td>
                            </tr>
                        </table>
                    </form>
                </div>
                <script type="text/javascript">
                    $("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
                </script>
.
عکس نمونه پیوست شد
   
.
.
خوب کد بالا برای ورود میهمان بود، وقتی وارد می شی بالا سمت راست به عنوان مثال مبزنه
سلام Admin - این نوشته سلام باید تبدیل بشه به پنل کاربری خط پایین توضیح میدم
.
  1. به آدرس (خانه » مجموعه‌های قالب » MyBBPRo) بروید
  2. زیر شاخه‌های قالب‌های سربرگ را باز کنید و header_welcomeblock_member را ویرایش کنید
  3. خط 4 نوشته‌ی سلام را به پنل کاربری تغییر دهید
تشکر یادت نره


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
تب بندی پوسته چندرنگ و ریسپانسیو MyBBPRo بدون پلاگین فقط با یه فایل جاوا اسکریپت
.
.
  • ابتدا فایل پیوستی پایین را دانلود کرده و آن را در هاست جایی که مای بی بی نصب است آپلود کنید
.

.zip   TabProfile MyBBPro.zip (اندازه 3.26 KB / تعداد دانلود: 19)
.
  • توجه ProfileTabs.js باید در مسیر public_html/..../jscripts در فایل jscripts قرار بگیرد
  • حالا به مدیریت مای بی بی رفته به آدرس (خانه » مجموعه‌های قالب » MyBBPRo Templates)
  • زیر شاخه‌ها قالب‌های کاربر را باز کنید و بر روی member_profile ویرایش بزنید
  • حالا کدهای موجود را پاک و کدهای پایین را جای گزین کنید
.
کد:
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$lang->profile}</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="jscripts/ProfileTabs.js"></script>
{$header}
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
<tr>
<td width="75%" valign="top">
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td align="left" class="trow1" valign="middle">{$avatar}</td>
<td class="trow1" align="left" width="100%">
<span class="largetext"><strong>{$formattedname}</strong></span><br />
<span class="smalltext">
({$usertitle})<br />
{$groupimage}
{$userstars}<br /><br />
<strong>{$lang->registration_date}</strong> {$memregdate}<br />
<strong>{$lang->date_of_birth}</strong> {$membday} {$membdayage}<br />
<strong>{$lang->local_time}</strong> {$localtime}<br />
<strong>{$lang->postbit_status}</strong> {$online_status}{$username_changes}
<br /> {$profilmuzigi} <br />
<div style="text-align: left"> {$buddy_options}{$ignore_options}{$report_options} </div><br />
</span>
</td>
</tr>
{$awaybit}
</table>
<br />
<div id="toolbar">
<div id="nav">
    <ul id="ptabs" class="thead">
     <a href="#" rel="pt1"><strong><b>اطلاعات درباره</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt2"><strong><b>اطلاعات انجمن</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt3"><strong><b>اطلاعات تماس</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt4"><strong><b>امضا</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt5"><strong><b>دوستان</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt6"><strong><b>بازدیدکنندگان</b></strong></a>
    </ul>
  </div>
</div>
<div style="width:100%px; margin-bottom: 1em; padding: 0px">
<div id="pt1" class="tborder">
{$profilefields} 
</div>
</div>
<div id="pt2" class="tborder">
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->users_forum_info}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><strong>{$lang->joined}</strong></td>
<td class="trow1">{$memregdate}</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow2"><strong>{$lang->lastvisit}</strong></td>
<td class="trow2">{$memlastvisitdate} {$memlastvisittime}</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><strong>{$lang->total_posts}</strong></td>
<td class="trow1">{$memprofile['postnum']} ({$lang->ppd_percent_total})<br /><span class="smalltext">(<a href="search.php?action=finduserthreads&amp;uid={$uid}">{$lang->find_threads}</a> &mdash; <a href="search.php?action=finduser&amp;uid={$uid}">{$lang->find_posts}</a>)</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow2"><strong>{$lang->timeonline}</strong></td>
<td class="trow2">{$timeonline}</td>
</tr>
{$reputation}
{$myawards}
{$warning_level}{$newpoints_profile}
</table>
</div>
<div id="pt3" class="tborder">
{$contact_details}
</div>
</div>
<div id="pt4" class="tborder">
{$signature}
</div>
</div>
<div id="pt5" class="tborder">
{$buddylist}
</div>
</div>
<div id="pt6" class="tborder">
{$last_visit}
</div>
</div>
<script type="text/javascript">
var countries=new ddtabcontent("ptabs")
countries.setpersist(true)
countries.setselectedClassTarget("link") //"link" or "linkparent"
countries.init()
</script>
</td>
<br />
</td>
</tr>
</table>
{$footer}
</body>
</html>
.
عکس نمونه پیوست شد
   


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
قالب زیبایی هست
 


پاسخ
سلام
من از این قالب خیلی خوشم اومده ولی گاهی وفت ها به صورت tahoma میاد و باید چندید بار رفرش بشه یا گاهی ی پلاگین نصب می کنم فونتش عوض میشه
به همون tahoma. 

زمانی هم که فونتش عوض بشه واقعا سرعتش افت پیدا می کنه

چکار کنم که هم سرعت لود بالاتر بره و هم فونتش از کار نیافته

من فعلا دارم روی سرور مجازی تست می گیرم و هنوز انحمن خودمو راه ننداختم

بعدش اگه بخوام فونت رو عوض کنم در چه قسمت هایی تغییر بدم همون tahoma بمونه و قالب بهم نریزه
ممنون میشم کمکم کنید. 
پاسخ
صفحه‌ها (10):
  • « قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  •   
  • بعدی »


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پوسته نوروز ۹۵ Tofighi 3 1,125 ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۰۱:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
  پوسته Dark alireza_k 2 2,226 ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
Brick [جدید] ویرایش پوسته چندرنگ و ریسپانسیو MyBBPro توسط Navid-MH.IR navids_mh 39 5,103 ۲۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: ali_tavanaie
  پوسته چوبی برای my-bb.ir ERFAN-DESIGN 0 1,475 ۰۴ دى ۱۳۹۳، ۰۴:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ERFAN-DESIGN

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir