مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



صفحه‌ها (11):
  • « قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 11
  •   
  • بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پوسته چندرنگ و ریسپانسیو mybbpro

پوسته چندرنگ و ریسپانسیو MyBBPRo
سلام ببخشید چطور میشه این منوهای کوچیک عوض کرد؟
تصویر: http://www.uplooder.net/img/image/23/53b4c5331206a77973cb193a90e5125e/sshot87-1.jpg
پاسخ
دو قسمت در قالب هست که من نمی خوام نمایش داده بشه و باید حذف بشه ؛ توی تصویر هست. ضمن اینکه از داخل پیکربندی هم غیر فعال کردم اما باز هم نمایش داد
تصویر: http://s6.uplod.ir/i/00521/injkr9fwzyt2.jpg
من نشانه گذاری رو غیر فعال کردم اما بازهم نمایش میده
پاسخ
چطور میتونم این صفحه رو به یک صفحه واحد تبدیل کنم؟

تصویر: http://8pic.ir/images/lmxfpnxjz7flttbz65cj.png
این دکمه ها رو چطور میتونم اضافه کنم؟تصویر: http://8pic.ir/images/ewjk2w2yx1xkgqej1fa4.png


و اینکه عکس های این قسمت نمایش داده نمیشن و دوتا افزونه ای که معرفی کردید برای سپاس رو نصب کردم ولی بر روی سپاس که کلیک میکنم در حالت بررسی میمونه و سپاس اضافه نمیشه

تصویر: http://8pic.ir/images/vf83uabir90yxcz2bgwz.png


قالب بسیار زیبایی هستش  لطفا راهنمایی کنید...
پاسخ
یعنی چی صفحه واحد ؟؟؟

یعنی وقتی صفحه سایت لود میشه این بالا بیاد ؟؟؟!!! Undecided


طراحی انجمن اختصاصی
طراحی وب سایت فروشگاهی ، خبری ، شرکتی
بهینه سازی کلمات ، لینک یک تا پنج صفحه اول با ضمانت کتبی
راه ارتباطی : 
info@kishikala.com
it@granigah.ir
حاجی هادی
پاسخ
یعنی اینکه وقتی پیام خصوصی ارسال میشه به صورت اتوماتیک برگرده به صفخه قبل. ولی وقتی پیام ارسال میشه داخل همین صفحه میمونه 

و اینکه وقتی تصویر آپلود میکنم ، تصویر داخل مشخصات کاربری نمایش داده نمیشه دیگه...

 
پاسخ
منم از همین قالب استفاده میکنم و این مشکل را دارم
تب منو ها در قسمت پروفایل باید بسته باشه تا scroll bar دومی نمایش داده نشه
چون که بصورت پیشفرض بسته نیست و 2 تا scroll bar میاد.
.
تصویر: http://8pic.ir/images/lmxfpnxjz7flttbz65cj.png
.
  • چطور تب منو ها بصورت پیشفرض بسته میشه؟
.
.
راجب اضافه کردن کلیک ورود و ثبت نام بگم که
اگه بر روی سلام میهمان کلیک کنی (ورود و عضویت) داره
ولی کاربر پیداش نمیکنه
الان انجامش میدم تست میکنم و برای همه طریقه اش را توضیح میدم
.
تصویر: http://8pic.ir/images/ewjk2w2yx1xkgqej1fa4.png


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
روش اضافه کردن کلیک ورود و ثبت نام
  1. به پنل مدریت بروید
  2. به آدرس (خانه » مجموعه‌های قالب » MyBBPRo) بروید
  3. زیر شاخه‌های قالب‌های سربرگ را باز کنید و header_welcomeblock_guest را ویرایش کنید
  4. کد زیر را به کل جای گزین کنید
.
کد:
<div class="dropdown">
  <span id="User-dropdown" role="button" data-toggle="dropdown" data-target="#">
        <img src="images/defaultavatar.png" alt="Guest" class="avatar" />
        سلام، مهمان
  </span>
  <ul class="dropdown-menu" role="menu" aria-labelledby="User-dropdown">
        <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true }); return false;" class="login">{$lang->welcome_login}</a></li>
        <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register" class="register">{$lang->welcome_register}</a></li>
  </ul> 
<span class="hidden-xs">
<a class="button" href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true }); return false;">
<span class="glyphicon glyphicon-user"></span>{$lang->welcome_login}</a> 
<a class="button" href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register">
  <span class="octicon octicon-settings"></span>{$lang->welcome_register}</a></span>
</div>
                <div class="modal" id="quick_login" style="display: none;">
                    <form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
                        <input name="action" type="hidden" value="do_login" />
                        <input name="url" type="hidden" value="" />
                        <input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
                        <table width="100%" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" border="0" class="tborder">
                            <tr>
                                <td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->login}</strong></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow1" width="25%"><strong>{$login_username}</strong></td>
                                <td class="trow1"><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="" class="textbox initial_focus" /></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow2"><strong>{$lang->password}</strong></td>
                                <td class="trow2">
                                    <input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="" class="textbox" /> <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow1"> </td>
                                <td class="trow1 remember_me">
                                    <input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
                                    <label for="quick_login_remember">{$lang->remember_me}</label>
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td class="trow2" colspan="2">
                                    <div align="center"><input name="submit" type="submit" class="button" value="{$lang->login}" /></div>
                                </td>
                            </tr>
                        </table>
                    </form>
                </div>
                <script type="text/javascript">
                    $("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
                </script>
.
عکس نمونه پیوست شد
   
.
.
خوب کد بالا برای ورود میهمان بود، وقتی وارد می شی بالا سمت راست به عنوان مثال مبزنه
سلام Admin - این نوشته سلام باید تبدیل بشه به پنل کاربری خط پایین توضیح میدم
.
  1. به آدرس (خانه » مجموعه‌های قالب » MyBBPRo) بروید
  2. زیر شاخه‌های قالب‌های سربرگ را باز کنید و header_welcomeblock_member را ویرایش کنید
  3. خط 4 نوشته‌ی سلام را به پنل کاربری تغییر دهید
تشکر یادت نره


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
تب بندی پوسته چندرنگ و ریسپانسیو MyBBPRo بدون پلاگین فقط با یه فایل جاوا اسکریپت
.
.
  • ابتدا فایل پیوستی پایین را دانلود کرده و آن را در هاست جایی که مای بی بی نصب است آپلود کنید
.

.zip   TabProfile MyBBPro.zip (اندازه 3.26 KB / تعداد دانلود: 21)
.
  • توجه ProfileTabs.js باید در مسیر public_html/..../jscripts در فایل jscripts قرار بگیرد
  • حالا به مدیریت مای بی بی رفته به آدرس (خانه » مجموعه‌های قالب » MyBBPRo Templates)
  • زیر شاخه‌ها قالب‌های کاربر را باز کنید و بر روی member_profile ویرایش بزنید
  • حالا کدهای موجود را پاک و کدهای پایین را جای گزین کنید
.
کد:
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$lang->profile}</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="jscripts/ProfileTabs.js"></script>
{$header}
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
<tr>
<td width="75%" valign="top">
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td align="left" class="trow1" valign="middle">{$avatar}</td>
<td class="trow1" align="left" width="100%">
<span class="largetext"><strong>{$formattedname}</strong></span><br />
<span class="smalltext">
({$usertitle})<br />
{$groupimage}
{$userstars}<br /><br />
<strong>{$lang->registration_date}</strong> {$memregdate}<br />
<strong>{$lang->date_of_birth}</strong> {$membday} {$membdayage}<br />
<strong>{$lang->local_time}</strong> {$localtime}<br />
<strong>{$lang->postbit_status}</strong> {$online_status}{$username_changes}
<br /> {$profilmuzigi} <br />
<div style="text-align: left"> {$buddy_options}{$ignore_options}{$report_options} </div><br />
</span>
</td>
</tr>
{$awaybit}
</table>
<br />
<div id="toolbar">
<div id="nav">
    <ul id="ptabs" class="thead">
     <a href="#" rel="pt1"><strong><b>اطلاعات درباره</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt2"><strong><b>اطلاعات انجمن</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt3"><strong><b>اطلاعات تماس</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt4"><strong><b>امضا</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt5"><strong><b>دوستان</b></strong></a> 
     <a href="#" rel="pt6"><strong><b>بازدیدکنندگان</b></strong></a>
    </ul>
  </div>
</div>
<div style="width:100%px; margin-bottom: 1em; padding: 0px">
<div id="pt1" class="tborder">
{$profilefields} 
</div>
</div>
<div id="pt2" class="tborder">
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->users_forum_info}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><strong>{$lang->joined}</strong></td>
<td class="trow1">{$memregdate}</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow2"><strong>{$lang->lastvisit}</strong></td>
<td class="trow2">{$memlastvisitdate} {$memlastvisittime}</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><strong>{$lang->total_posts}</strong></td>
<td class="trow1">{$memprofile['postnum']} ({$lang->ppd_percent_total})<br /><span class="smalltext">(<a href="search.php?action=finduserthreads&amp;uid={$uid}">{$lang->find_threads}</a> &mdash; <a href="search.php?action=finduser&amp;uid={$uid}">{$lang->find_posts}</a>)</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow2"><strong>{$lang->timeonline}</strong></td>
<td class="trow2">{$timeonline}</td>
</tr>
{$reputation}
{$myawards}
{$warning_level}{$newpoints_profile}
</table>
</div>
<div id="pt3" class="tborder">
{$contact_details}
</div>
</div>
<div id="pt4" class="tborder">
{$signature}
</div>
</div>
<div id="pt5" class="tborder">
{$buddylist}
</div>
</div>
<div id="pt6" class="tborder">
{$last_visit}
</div>
</div>
<script type="text/javascript">
var countries=new ddtabcontent("ptabs")
countries.setpersist(true)
countries.setselectedClassTarget("link") //"link" or "linkparent"
countries.init()
</script>
</td>
<br />
</td>
</tr>
</table>
{$footer}
</body>
</html>
.
عکس نمونه پیوست شد
   


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
قالب زیبایی هست
 


پاسخ
سلام
من از این قالب خیلی خوشم اومده ولی گاهی وفت ها به صورت tahoma میاد و باید چندید بار رفرش بشه یا گاهی ی پلاگین نصب می کنم فونتش عوض میشه
به همون tahoma. 

زمانی هم که فونتش عوض بشه واقعا سرعتش افت پیدا می کنه

چکار کنم که هم سرعت لود بالاتر بره و هم فونتش از کار نیافته

من فعلا دارم روی سرور مجازی تست می گیرم و هنوز انحمن خودمو راه ننداختم

بعدش اگه بخوام فونت رو عوض کنم در چه قسمت هایی تغییر بدم همون tahoma بمونه و قالب بهم نریزه
ممنون میشم کمکم کنید. 
پاسخ
صفحه‌ها (11):
  • « قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 11
  •   
  • بعدی »


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پوسته Dark alireza_k 3 2,510 ۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۰۶:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: MehranMG
  پوسته نوروز ۹۵ Tofighi 3 1,665 ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۰۱:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
Brick [جدید] ویرایش پوسته چندرنگ و ریسپانسیو MyBBPro توسط Navid-MH.IR navids_mh 39 5,595 ۲۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: ali_tavanaie
  پوسته چوبی برای my-bb.ir ERFAN-DESIGN 0 1,613 ۰۴ دى ۱۳۹۳، ۰۴:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ERFAN-DESIGN

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir