سلام.
تصمیم گرفتم یه پوسته چند رنگ طراحی کنم که تبدیل شد به این...
طراح: AliReza_Tofighi
عملکرد:
روی این پوسته خیلی کار شده و با 6 رنگ زیبا طراحی شده...
از Css3 و سبک های جدید در طراحی استفاده شده.
دکمه های پست بیت به صورت Css و زیبا هستند.
از Php برای تغییر رنگ قالب استفاده شده است.
این پوسته بسیار کم حجم هست.
حذف کپی رایت مجاز نمی باشد!!!
نمونه:
دریافت:
multicolors.zip (اندازه 450.54 KB / تعداد دانلود: 3,273)
اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
سپاسها
1takboy, a.m.i.r, afee, ALI, ali100, alireza_k, allgames, armanb, arsham, atashesoozan, behnam, bensol, bojnord87, BRAVE, chakavak, Etown, f.c.saeed, Friga, gadfly, gentelman, goyban, Hamed, I M A N, iman 13, KalKalForum, KoG, leno, lion361, maneoo, mehdi, moein-sh, mohammad, Mohammadreza477, mohsenazizi, Morteza_rk, mparsa, Mt EdItIoN, mybb, mybbhz, neutron, nima-s, ofpersia, reza, reza1001, reza20112, saeed7, sam302, sepna, SeRpIcO, shervin114, soltaneghalbha, sourena, sunstar, texas, yavar99, zohoor, شعبانیان, ❤ღ saniya ღ❤
۱۴ بهمن ۱۳۹۱، ۰۱:۲۹ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۴ بهمن ۱۳۹۱، ۰۱:۳۰ ق.ظ توسط Friga.)
قالب خوبیه
یه پیشنهاد
قسمت فوتر خوبه اندازش اما وقتی میری ارسال موضوع بزنی پایین دکمه ارسال موضوع می چسبه به فوتر
با یه خظی یا فاصله ای جداش کنی خوب تر میشه
پیشنهاد میکنم فوتر رو با یه شکل دیگه براش درست کن
به این قالب نمیاد
این فقطی روی رنگاش کلیک میکنی یه صفحه باز میشه کار نمیکنه
احتمالا جاوااسکریپتتون غیر فعاله
(۱۴ بهمن ۱۳۹۱، ۰۵:۲۹ ق.ظ)M-T نوشته: این فقطی روی رنگاش کلیک میکنی یه صفحه باز میشه کار نمیکنه در صورتی که فایلها رو کامل آپلود کرده باشید (فایل mybbircss.php حتما در مسیر نصب مای بی بی آپلود شده باشه) نباید مشکلی باشه.
اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
بسیار عالی خدا قوت خسته نباشی علی جان
خوشحالم به خاطر این همه پیشرفت
I'm happy to progress
ببخشید این css های تغیر رنگ چیه اگه میشه بگید ؟؟؟؟؟؟؟
سلام و سپاس
خیلی قشنگه و برای من که خوب کار میکنه
فقط مشکلی که باهاش دارم اینه که پلاگینها در پوشته غیرفعالن. البته پوسته پیشفرضمون پوسته دیگری هست. اما وقتی از کنترل پنل پوشته رو تغییر میدیم، مثلا چت روم و آخرین ارسالیها و ... نشون داده نمیشن
نقل قول:ببخشید این css های تغیر رنگ چیه اگه میشه بگید ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز فایلی داخل بسته زیپ شده موجود هست به اسم mybbircss که باید در هاست خود در روت اصلی انجمن آپلود کنید بعد از اون مشکلی نخواهد داشت
نقل قول: قالب خوبیه
یه پیشنهاد
قسمت فوتر خوبه اندازش اما وقتی میری ارسال موضوع بزنی پایین دکمه ارسال موضوع می چسبه به فوتر
با یه خظی یا فاصله ای جداش کنی خوب تر میشه
پیشنهاد میکنم فوتر رو با یه شکل دیگه براش درست کن
به این قالب نمیاد
این مشکلی نداره کد زیر رو
اول کدهای فوتر قرار بدین این مشکل رو دیگه نخواهد داشت
I'm happy to progress
نقل قول: سلام و سپاس
خیلی قشنگه و برای من که خوب کار میکنه
فقط مشکلی که باهاش دارم اینه که پلاگینها در پوشته غیرفعالن. البته پوسته پیشفرضمون پوسته دیگری هست. اما وقتی از کنترل پنل پوشته رو تغییر میدیم، مثلا چت روم و آخرین ارسالیها و ... نشون داده نمیشن
دوست عزیزم شما باید متغییر های پلاگین رو بزارین تا نمایش داده بشه یا پلاگین هارو روی این پوسته فعال غیر فعال کنید
I'm happy to progress
|