۰۱ بهمن ۱۳۹۲، ۰۵:۲۱ ب.ظ
آخرین نسخه مای بیبی «
1.8.12»
امتیاز موضوع:
![]() |
پلاگین مکالمه پیام خصوصی |
پلاگین: مکالمه پیام خصوصی
|
||||||||||||||||||||
۰۴ بهمن ۱۳۹۲، ۰۱:۳۶ ق.ظ
شات هم گذاشتیم ولی جوابی ارسال نشد!
۰۴ بهمن ۱۳۹۲، ۰۲:۲۸ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۴ بهمن ۱۳۹۲، ۰۳:۰۶ ق.ظ توسط KalKalForum.)
لینک اصلی پلاگین این هستش ؟ https://github.com/euantorano/MyBB-Conversation-System
اینی که من گذاشتم مثه اینکه پلاگین قدرتمندتریه ! یکی از دوستان بررسی کنه چیزی توپی به نظر میاد! یافتم اینه! http://mybbsource.com/mods.php?act=view&id=194 در لوکال برای شمارو تست کردیم راست چین شده نبود! میشه راستچین و ادیتورم بهش اضافه کرد؟. ---------------------------- هم در لوکال هم در سایت خودم تست کردم ، بعد از فعال سازی پلاگین "فایل های پیوست" نمایش دادن نــمیشند. ![]()
۱۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۳۱ ق.ظ
این پلاگین شبیه چت فیسبوک هست؟! با کاربران آنلاین میشه مستقیم گپ زد و برای کاربران آفلاین میشه پیغام گذاشت. درسته؟!
۱۴ اسفند ۱۳۹۲، ۰۲:۴۷ ب.ظ
قبل ازپیوست هم لوکال هم انجمنم. تست کردم سالم بود!
کل کل جان ی پلاگین چت درتاپیک سفارش دادیا(رزبلاگ بود) این ی جورایی شبیه اونه، میشه باکمی ویرایش تغییرش داد
بــی تو تنهــــــام
۱۴ اسفند ۱۳۹۲، ۰۳:۱۱ ب.ظ
پلاگین بروز و مشکلش حل شد.
مشکل از اونجا بود که ویرایش و ترجمه توسط ادیتور مسخرهی notepad معمولی انجام شده بود که این چنین مشکلات رو به وجود میاره. برای حل چنین مشکلات ابتدا فایل رو با نرمافزاری چون notepad++ بازکنید و Encoding اش رو روی utf8 without BOM قرار بدید همچنین کد کد پیاچپی: \r\n کد پیاچپی: \n دعای خیر برای اعضای گروه مای بیبی فارسی را فراموش نکنید!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
۱۴ اسفند ۱۳۹۲، ۰۹:۰۸ ب.ظ
من بازم متوجه نشدم که دقیقا کارش چیه . باید روی لوکال تست کنم .
۰۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۴۸ ب.ظ
مشکل پیوست ها حل شد اما مشکل راست چین شدن هنوز حل نشده!
چ فایلی در پلاگین قرار بدیم راست چین بشه؟ ![]()
۱۴ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۳، ۰۹:۴۱ ب.ظ)KalKalForum نوشته: یعنی انقدر راست چین کردن این پلاگین مشکله؟!اگه میخوای راستچین کنی در حد ابتدایی میتونی کنترل و اف بزنی توی replace اش بری مثلا left رو با mybbirlfatofighi ریپلیس کنی. بعد right رو به left تبدیل کنی بعد mybbirlfatofighi رو به left تبدیل کنی. ![]() دعای خیر برای اعضای گروه مای بیبی فارسی را فراموش نکنید!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
| ||||||||||||||||||||
|