۲۹ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴ ب.ظ
خوب شما میگید با دستی تغییر بدی؟؟
اگه اینجوریه میشه انجام بدید؟
![]() |
پلاگین طراحی پروفایل |
پلاگین طراحی پروفایل
|
||||||||||||||||
۲۹ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴ ب.ظ
خوب شما میگید با دستی تغییر بدی؟؟
۳۰ تير ۱۳۹۳، ۰۳:۱۵ ق.ظ
(۲۹ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴ ب.ظ)sarmadi نوشته: خوب شما میگید با دستی تغییر بدی؟؟ شرمنده وقت زیادی میبره کد های member profile رو قرار بدید یکی از مدیران انجام بده حتما ![]()
۲۲ مرداد ۱۳۹۳، ۰۳:۰۰ ق.ظ
ببخشید این تیبل هاش توی دیتابیس بیش از اندازه زیاد نیست؟
![]() من کلا 600 و خورده ای کاربر دارم این چجوری 131 هزار و خورده ای rows داره :O وقتی هم دیدم، متوجه شدم که داخلش برای کاربرایی که پروفایلاشون استایلی نداره هم تیبل ایجاد کرده و برای بعضی کاربرا هم چندید تیبل ایجاد کرده!!! ![]() میشه یه راهی بگید کمش کنیم؟ این همینجوریشم تا الان 19 مگ و نیم از فضای دیتابیسمو اشغال کرده ![]() Help!! ![]()
Anim-Star
محلی برای بحث و گفت و گو در مورد انیمه ها (کارتون های ژاپنی) و مانگا و اینجور چیزا دانلود,نقد و بررسی,زیرنویس فارسی و... معروف ترین و محبوب ترین و بهترین انیمه ها و مانگاها را،میتوانید به رایگان در انیم استار بیابید توجه: فاینال فانتزی :نجات کودکان،اهریمن خاموش(اهریمن درون)،فوتبالیست ها،سونیک،بنر،ناروتو،بلیچ،وان پیس،شهر اشباح،خانواده ی دکتر ارنست،مهاجران و کارتون های امثال این ها انیمه هستند! پس سریع تر به خانواده ی انیم استار بپیوندید انیم استار | انیمه استار
۲۲ مرداد ۱۳۹۳، ۰۳:۲۳ ق.ظ
چقدر دیتابیس رو پرت میکنه فکر نمیکنم راحی باشه
![]()
۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۰۳:۳۱ ب.ظ
اهه! :|
در حینی که این پلاگینو میخوام یعنی مجبورم حذفش کنم؟؟:-?
Anim-Star
محلی برای بحث و گفت و گو در مورد انیمه ها (کارتون های ژاپنی) و مانگا و اینجور چیزا دانلود,نقد و بررسی,زیرنویس فارسی و... معروف ترین و محبوب ترین و بهترین انیمه ها و مانگاها را،میتوانید به رایگان در انیم استار بیابید توجه: فاینال فانتزی :نجات کودکان،اهریمن خاموش(اهریمن درون)،فوتبالیست ها،سونیک،بنر،ناروتو،بلیچ،وان پیس،شهر اشباح،خانواده ی دکتر ارنست،مهاجران و کارتون های امثال این ها انیمه هستند! پس سریع تر به خانواده ی انیم استار بپیوندید انیم استار | انیمه استار
۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۲۷ ب.ظ
نخیر کسی مجبورت نکرده
![]() ![]()
۱۶ شهریور ۱۳۹۳، ۰۴:۲۰ ب.ظ
اغا من تغییرات رو اعمال میکنم ولی کار نمیکنه
![]() بعد ذخیره زدن همه چی به حالت اولش بر میگرده ![]() مشکل کجاست از نسخه قدیمی هم استفاده کردم این مشکل رو داشت ![]()
۲۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۹:۴۴ ق.ظ
دوستان پروفایل من تب بندی شده. اینو نصب کنم کار میکنه ؟؟ مشکلی به وجود نمیاد ؟؟
یکی از دوستان تو همین تاپیک گفتن باید دستی انجام بشه. میشه بیشتر توضیح بدید ؟ اگه کد membe-profile رو بزارم از دوستان کسی میتونه انجام بده ؟ ![]()
| ||||||||||||||||
|