۳۱ فروردین ۱۳۹۴، ۰۳:۲۲ ب.ظ
* Amir-Me به عرفان : منظورت از امشب سال دیگه هست ؟ :| یه همکاری خواستیم کنیما :|
یه مدت نمیتونم فعالیتی داشته باشم ! 
وقتی برگردم ....

وقتی برگردم ....

![]() |
موضوع me |
موضوع /me
|
||||||||||||||||||||
۳۱ فروردین ۱۳۹۴، ۰۳:۲۲ ب.ظ
* Amir-Me به عرفان : منظورت از امشب سال دیگه هست ؟ :| یه همکاری خواستیم کنیما :|
یه مدت نمیتونم فعالیتی داشته باشم !
![]() وقتی برگردم .... ![]()
۳۱ فروردین ۱۳۹۴، ۰۸:۴۳ ب.ظ
*عرفان به amir : قالب رو اوردم بالا باید دسترسی رو برات ارسال کنم که ارسال میکنم پ.خ
![]()
۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۱۴ ب.ظ
* Amir-Me به عرفان : تولدت مبارک ...
![]() یه مدت نمیتونم فعالیتی داشته باشم !
۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۰۸ ق.ظ
* Tofighi پلاگین ویرایشگر جدید نوشته و روی my-bb.ir نصبش کرده
* Tofighi میخواد این پلاگین رو تست کنه. دعای خیر برای اعضای گروه مای بیبی فارسی را فراموش نکنید!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت میکنم
۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۱۵ ق.ظ
* Amir-Me به Tofighi : عاقا عایکوناش ظیاد جالب نیصتا !
![]() هالا شاید صلیغه من افتزاه باشع ! ![]() (( علآن کع نگاح میکنم میبینم که خیلی هم قشنگه :| )) دو طا چیظ : 1. اصپویل هم بزار توش . 2. شکل نغل غول هم تو پست شبیه طو عدیطور باشع خیلی بهطره ! 3. علآن فهمیدم چرا در نگاه ول جالب نیمد ! :| چون رنگ بندیش یکم با بقیه قالب هماهنگی نداره ! 4. اگه رنگ بندی قالب اینجا هم مثل عدیتور کنی عالی میشه ![]() ((چند بار رفطم پیش دکطر گفط خودطو عظاب ندح خوب نمیشی :| )) یه مدت نمیتونم فعالیتی داشته باشم !
۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۱۳ ق.ظ
* Masoud_MI اگر امکان جدول هم بهش اضافه بشه خوب میشه
۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۲۴ ب.ظ)mybb نوشته:تست جهت نقل قول های تو در تونقل قول:(کلیدی که روش علامت سوال هم هست، کنار شیفت)عجب ادرس دقیقی
۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۳۳ ق.ظ
* Amir-Me به masoud_MI
علآن یه سعالی ضحن منو مشقول کردح :| عینکه چرا نام کاربریت مصعود هصط ولی ظیر نام کاربریط زدی افشین :| O_o یه مدت نمیتونم فعالیتی داشته باشم !
۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۳۳ ق.ظ)Amir-Me نوشته: * Amir-Me به masoud_MI * Masoud_MI به Amir-Me بح عین دلیل کح یکیش اثم شناصنامح ثت و دیگری اثم آمیانح کح حمح جا منو با عین نام سدا میکنن ذمنن سعال رو با ث می نویصن و زدی رو با ظ :| کی می خوای املاع یاد بگیری؟
| ||||||||||||||||||||
|