مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مشکل در ورود

مشکل در ورود
سلام به همه
من وقتی میخوام وارد انجمن بشم خیلی وقت ها به جایی که به طور پیش فرض وارد بشه به شکل دیگه میاد که نمیخوام اینجوری باشه چکار کنم؟؟
پیشفرض: 
تصویر: http://up.takaram.net/uploads/02.png
شکل دیگر:
تصویر: http://up.takaram.net/uploads/01_8aaa3.png


میخوام که همیشه به حال پیشفرض وارد بشه

header_welcomeblock_guest

کد:
<div id="mask"></div>
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" name="modal" rel="#loginModal">{$lang->welcome_login}</a> | <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register">{$lang->welcome_register}</a>
<div id="loginModal" class="modalBox loginModalBox">
<div class="thead modalthead">
{$lang->welcome_login} به {$mybb->settings['bbname']}
</div>
<div class="modalContent loginModalContent">
<form method="post" action="member.php">
<table cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}">
<tr><td>
{$lang->login_username}
</td><td>
<input type="text" value="" style="width: 200px;" size="25" name="username" class="textbox" id="login_username" />
</td></tr><tr><td>
{$lang->login_password}
</td><td>
<input type="password" value="" style="width: 200px;" size="25" name="password" class="textbox" id="login_password" />
</td></tr><tr><td>
<label class="smalltext" title="{$lang->remember_me_desc}"><input type="checkbox" value="yes" checked="checked" name="remember" class="checkbox">{$lang->remember_me}</label>
</td><td>
<input type="submit" value="{$lang->welcome_login}" name="submit" class="button" />
<span class="forgot_password float_left"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw">{$lang->lost_password}</a></span>
</td></tr></table>
<input type="hidden" value="do_login" name="action" />
<input type="hidden" value="" name="url" />
</form></div></div>

 
mybb میگه:
همیشه رو حالت پیشفرض هستش مگر این که
1 - برای دیدن صفحه مورد نظر حتما باید با یوزر خودتون وارد بشید .
2- انجمنت کامل بارگزاری یا کامل load نشده باشد .
و ...
تو قسمت 2 که ممکن بعضی فایلای js در سایتای دیگر آپلود شده باشد و شما فقط فراخوانی کرده باشید که این تو load خیلی تاثیر دارد معمولا اسکریپت jquery.min.js که معرفش گوگل است مشکل load پیش میاد




موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل پاسخ سریع ( هیچ پیامی وارد نشده ) Friga 15 3,068 ۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: amin_120
  مشکل در انجمنم لطفا راهنمایی کنید rasolahwazi 0 284 ۲۵ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: rasolahwazi
  مشکل در پلاگین حالت من behnam 9 1,887 ۲۷ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: behnam
  مشکل کاهش بازدید DADYd 1 341 ۱۵ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: behnam
  مشکل خروج و ورود کاربران mahmoodm 7 773 ۲۶ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: behnam
  مشکل در ورود کاربران x yasinbahremola 9 317 ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: behnam
  [سوال] مشکل پیام انبوه navids_mh 1 395 ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۹:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: ••CentOS••
  مشکل در قالب sohrab_mj 6 593 ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: sohrab_mj
  مشکل موضوعات و بهم ریختگی مطلب behnam 16 1,165 ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mx13
Sad مشکل با سطوح دسترسی در مدیریت raino 2 436 ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: raino

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir