۱۹ دى ۱۳۹۳، ۰۴:۲۴ ب.ظ
دوست عزیز شما راهنمایی کنید بنده خودم انجام بدم بهتره درصورت عدم موفقیت بعد دسترسی میدیم اینجوری خودمون که چیزی یاد نمیگیرم لطف و مراحلشو بگید من خودم انجام بدم ممنوتون میشم یاحق
![]() |
قالب بسیار متفاوت و زیبا ویژه انجمن های سرگرمی عاشقانه |
قالب بسیار متفاوت و زیبا ویژه انجمن های سرگرمی و عاشقانه
|
||||||||||||
۱۹ دى ۱۳۹۳، ۰۴:۲۴ ب.ظ
دوست عزیز شما راهنمایی کنید بنده خودم انجام بدم بهتره درصورت عدم موفقیت بعد دسترسی میدیم اینجوری خودمون که چیزی یاد نمیگیرم لطف و مراحلشو بگید من خودم انجام بدم ممنوتون میشم یاحق
۱۹ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۳، ۰۴:۲۴ ب.ظ)p30today2014 نوشته: دوست عزیز شما راهنمایی کنید بنده خودم انجام بدم بهتره درصورت عدم موفقیت بعد دسترسی میدیم اینجوری خودمون که چیزی یاد نمیگیرم لطف و مراحلشو بگید من خودم انجام بدم ممنوتون میشم یاحق عرض ادب ببنید من باید کد های درون پنل رو ببینم نمیتونم اینجوری بگم مایل بودید ارسال کنید و نبودید که ........ یا حق
۲۰ دى ۱۳۹۳، ۰۹:۰۳ ق.ظ
درود اگر تمایل به پشتیبانی هست قالب هست نصب وتست کنید بحث این نیست وبنده هم اونقد ناوارد نیستم کدوم قسمت از کدها مد نطره global.css یا...؟بگید قرار بدیم ممنون ببخشیدقصد جسارتم نیست ممنون از توجهتون خیلی ممنون از مدیران کسی دیگه ساپورت نمیکنند؟
۲۰ دى ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۰ دى ۱۳۹۳، ۰۹:۴۱ ق.ظ توسط ERFAN-DESIGN.)
(۲۰ دى ۱۳۹۳، ۰۹:۰۳ ق.ظ)p30today2014 نوشته: درود اگر تمایل به پشتیبانی هست قالب هست نصب وتست کنید بحث این نیست وبنده هم اونقد ناوارد نیستم کدوم قسمت از کدها مد نطره global.css یا...؟بگید قرار بدیم ممنون ببخشیدقصد جسارتم نیست ممنون از توجهتون خیلی ممنون از مدیران کسی دیگه ساپورت نمیکنند؟ عرض ادب پشتیبانی فقط در صورتی که از فارسی ساز این مرجع استفاده کنید صورت میگیره و در مورد بلد بودنتون شما که بلدید برید توی قالب ها مربوط به چت CLASS را عوض کنید توی گلوبال یک CLASS با هر خصوصیاتی میخواهید تعریف کنید و توی قالب چت آن را فراخوانی کنید یا حق ![]()
۲۰ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۰۷ ق.ظ
درود ممنون والا دوست عزیز شما فقط بگو کدوم کد دقیقا خودم انجام بدم بخدا ازبس مراجع میگن فارسی ساز دیگه دارم از مای بی بی زدن پشیمون میشم ازبس حذف و نصب و بخوردمون دادن خسته شدم - من این قالب روازاینجا دانلود وکپی رایتو هم رعایت کردم فقط بگید کدوم کد رو ادیت دقییا خودم انجام بدم اگر لطف کنید
اینم کدهای گلوبال سی اس اس کد پیاچپی: body {
۲۰ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۱۲ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۰ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ توسط ERFAN-DESIGN.)
(۲۰ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۰۷ ق.ظ)p30today2014 نوشته: درود ممنون والا دوست عزیز شما فقط بگو کدوم کد دقیقا خودم انجام بدم بخدا ازبس مراجع میگن فارسی ساز دیگه دارم از مای بی بی زدن پشیمون میشم ازبس حذف و نصب و بخوردمون دادن خسته شدم - من این قالب روازاینجا دانلود وکپی رایتو هم رعایت کردم فقط بگید کدوم کد رو ادیت دقییا خودم انجام بدم اگر لطف کنید فقط بحثه گلوبال نیس اوکی کد: .trow40 {
| ||||||||||||
|