مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
راهنمایی برای افزایش سرعت بارگذاری انجمن

[حل‌شده] راهنمایی برای افزایش سرعت بارگذاری انجمن
سلام
دیروز بارگذاری انجمنم 3.3 ثانیه بود اما امروز شده17 ثانیه (البته متغیره و یک بار 24 ثانیه رو هم نشون داد)
در سایت  gtmetrix.com   تست کردم
من امروز تعداد زیادی از پلاگین هامو حذف کردم اما بعد از حذفشون دیدم که سرعت سایت کمتر که نشده هیچ بیشترم شده
هیچ کار خاصی انجام ندادم. هیچ پلاگین جدیدی هم نصب نکردم
مشکل از کجاست؟؟؟
چطور میتونم سرعت انجمنم رو افزایش بدم؟؟
ممنون


مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روز دوشنبه است…
به قصد کمک پاسخ بدید، نه رقابت
-----------------------------------

آشپزخانوم
ایده های جدید در پخت غذا
ashpazkhanoom.ir
پاسخ
mp100 میگه:
الان که مشکلی نداره سرعت خوبه !
سرعت مهمتر از همه به سرور و منابعش بستگی داره منابع هاستتون رو چک کنید ببینید مصرفتون چقدره
پاسخ
Tofighi میگه:
سرعتی که سایتی مث gtmetrix.com نشون میده به عوامل مختلفی از جمله سرعت اینترنت سرور شما، سرعت سرور خود gtmetrix.com در اون زمان و سرعت تمام منابع خارجی‌ای که سایت شما اونا رو لود میکنه (مث وبگذر) ربط داره و خیلی نمیشه روش حساب کرد بیشتر باید ببینید میانگین حدودا چنده...


دعای خیر برای اعضای گروه مای بی‌بی فارسی را فراموش نکنید!تصویر: http://www.cdn.my-bb.ir/images/smilies-v6/lightbulb.gif

HeartHeart خیلی التماس دعا دارم... دعام کنید لطفا HeartHeart

اگر از گروه مای بی‌بی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت می‌کنم
پاسخ
آشپزخانم میگه:
پاسخ به ارسال آقای: mp100
بله درسته
الآن چک کردم دیدم که دوباره شده 3 ثانیه!!!!
منابع سرورم خییییییلی زیاده و تقریبا میشه گفت چیزی ازش مصرف نکردم. احتمال داره به خاطر حذف پی در پی پلاگین هام بوده باشه؟؟؟ یعنی چون تند تند پلاگین ها رو داشتم حذف میکردم سرعت کند شده بوده؟؟؟
چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟
ممنون


مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روز دوشنبه است…
به قصد کمک پاسخ بدید، نه رقابت
-----------------------------------

آشپزخانوم
ایده های جدید در پخت غذا
ashpazkhanoom.ir
پاسخ
Tofighi میگه:
(۱۴ اسفند ۱۳۹۴، ۰۳:۱۵ ب.ظ)آشپزخانم نوشته:  بله درسته
الآن چک کردم دیدم که دوباره شده 3 ثانیه!!!!
منابع سرورم خییییییلی زیاده و تقریبا میشه گفت چیزی ازش مصرف نکردم. احتمال داره به خاطر حذف پی در پی پلاگین هام بوده باشه؟؟؟ یعنی چون تند تند پلاگین ها رو داشتم حذف میکردم سرعت کند شده بوده؟؟؟
چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟
ممنون

 
فک نکنم خیلی به این ربط داشته باشه... اگه توی gtmetrix.com لاگین بشید، یه قسمت برای tiemline داره که می‌تونید ببینید هر یک از فایل‌هایی که لود میشه چقد زمان گرفته..


دعای خیر برای اعضای گروه مای بی‌بی فارسی را فراموش نکنید!تصویر: http://www.cdn.my-bb.ir/images/smilies-v6/lightbulb.gif

HeartHeart خیلی التماس دعا دارم... دعام کنید لطفا HeartHeart

اگر از گروه مای بی‌بی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت می‌کنم
پاسخ
IrIsT میگه:
سلام.قبلا هم گفته بودم.باز هم میگم.سایت شما خیلی منبع میگیره.از 8 گیگ رم یک سایت ساده,با 200 بازدید کننده 2 گیگ رم میگرفت و حتی تا 40% cpu هم اشغال میکرد که چون بهتون فضای آزاد داده بودم همیشه ثابت بود.
سایتتون سنگینه.دیگه روی سرور من نیستین که بخوام بگم بخاطر اینکه رو سرور من بوده.
نت افراز من دیروز ازش هاست گرفتم.یکم بد شده.که باز برگشت دادم به هاستینگ خودم.که لود فقط یک یا دو درصد بالا پایین میشه.اونم بخاطر دیداس روی تیمم بود.
سایت های هاستینگ الان,یا کلودلینوکس دارن که منابع اختصاصی میدن.یا اینکه یک سرور رو پر میکنن.الان روی نت افراز که سرورهای بسیار خوبی داره,لود سایت شما همین الان :Analysis ErrorThe page took too long to load
اما لود سایت من که یعنی 3 برابر شما پلاگین نصب کردم و پشرفته ترش کردم

https://gtmetrix.com/reports/iedb.ir/C6rtWVrx

نمیخواستم چیزی بگم.اما لازم دونستم بازم بگم شما که تیم کاملی دارید از حسابدار و مدیر پشتیبانی و ... چندین سایت رو چک کردین و چند ساله دارید کار میکنید,انقدر ادعا هست که هرچی میگم قالبتون مشکل داره و اینکه سایتتون حتی اگه کدهاشو هم بهینه کنی,بازم مشکل میخوری.چون دلیل داره.اما بازم قبول نکردین.
خدارو شکر تفاوت رو فهمیدین.به مدیر پشتیبانتون بگین یکم پشتیبانتون کنن Big Grin
چندبار بهتون گفتم.اما گوش نکردین.وقتی گوش نمیدین روی هر سروری که باشین,بجز سرور من که توی اون مدت حتی لود از 8 بالاتر هم نرفت و حتی لودتون رو تا 1 و خورده ای دیدم,بخاطر اپتیمایز سرورم بود که عکس هاتونو اپتیمایز کرده بود.
اما چندبار گفتم مشکلات رو.اما گوش نکردین.الانم نمیخواستم چیزی بگم.بیشتر از ایینم نمیگم.
به مدیر پشتیبانیتون بگین بجای اینکه ایمیل بدن یکم روی عکس ها کار کنن و عکس هارو حجمشو کم کنه
بعد کدهای جاوارو یکم اپتیمایز کنید.
یک کد هست.اگه تونستم از سرورم بردارم میذارم که کلا این کارو انجام بده.اما یکم رسیدگی کنید بجای ....
موفق باشید.


پاسخ
AzNet میگه:
سلام
بنده قبلا هم عرض کردم انجین 32 وبگذر کاملا مشکل داره
اگر هم دیدید لود تایمتون رفت بالا ، از قسمت waterfall چک کنید ببینید کدوم مورد لود تایم بالا میگیره ازتون و رفعش کنید
سعی کنید عکس ها و امپورت هاتون از هاست خودتون باشه
موارد زیر بالاترین لود رو از شما میگیرن
نقل قول:http://s6.picofile.com/file/8224398168/Help.png
http://s7.picofile.com/file/8241789392/6...250bc0.png
http://s6.picofile.com/file/8241789384/3...3a1cb8.png
سعی کنید که:
  • استایل هاتون رو inner تعریف نکنید (نسبتا رعایت کردید)
  • ایمپورت خارجی جز از شبکه تحویل محتوا ، حالا چه عکس و چه استایل و ... اشتباه محضه
  • از سیستم کلود فلیر استفاده کنید
  • لوکیشن هاست و همچنین شرکت هاست خیلی مهمه (بعضی از به ظاهر شرکت ها با وی پی اس اجاره ای هاست میدن!)
  • برا عکساتون width و height تعریف کنید
  • کدهای جاوا اسکریپت (مثل ابزار رفتن به بالای صفحه) رو آخر کدهای فوتر بزارید
الان برای مثال حجم وب پیج شما 327 کیلوبایته و رنج 2.1 تا 3.4 رو داره ، در صورتی که وبسایت من با حجم 2 مگ و 530 کیلوبایت ، لود تایم 2.3 داره!
https://gtmetrix.com/reports/az-net.ir/mWQmsmnU
کلا عوامل زیادی دخیلن!
پایدار باشید (شهادت فاطمه زهرا رو تسلیت میگم به خوانندگان این پست)



تصویر: http://az-net.ir/pop/other/Popup.gif
---
تصویر: http://bux.az-net.ir/includes/img/468x60.gif
پاسخ
آشپزخانم میگه:
ببخشید ممکنه توضیح بدید برای هر کدوم از مواردی که گفتید دقیقا چه کاری رو باید انجام بدم؟
وبگذر رو دیروز برداشتم. عکس هایی هم که بهم داده بود رو بهینه و جایگزین کردم. یه کدی هم در همین انجمن به نقل از وی بی گذاشته بودند که برای همون سایت بود و به کش مربوط میشد. گذاشتمش در هاستم
نمیدونم چرا سرعتم اینقد متغیره!!
یعنی تمام عکس های غذاها و.... رو در هاستم آپلود کنم؟؟ یا فقط عکس های قالب رو؟؟
ممنون بابت توضیح مفیدتون


مهم بودن رو فراموش کن!
تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روز دوشنبه است…
به قصد کمک پاسخ بدید، نه رقابت
-----------------------------------

آشپزخانوم
ایده های جدید در پخت غذا
ashpazkhanoom.ir
پاسخ
AzNet میگه:
سلام مجدد
من اجمالی براتون توضیح میدم
فرض کنید شما یک بوردر (فارسیشو یادم نمیاد!) میخواید ایجاد کنید:
کد:
<div style="border: 1px solid #ffffff">آشپز خانوم</div>
به اینکار میگن inner کردن استایل ، برای اصلاح باید از طریق قسمت پوسته ها یه استایل سرارسری ایجاد کنید و بعد یه کلاس مثل زیر تعریف کنید:
کد:
.ashpazkhanoom {
border: 1px #ffffff;
}
خب حالا به جای کد اول اینطور میشه:
کد:
<div class="ashpazkhanoom">آشپز خانم</div>
در مورد آپلود عکس هم عکس های پست مهم نیست اما حتما عکص هایی که توی قالب استفاده شده در هاست خودتون باشه.
اگر مایل باشید دسترسی پنل مدیریت رو رو ارسال کنید تا براتون انجام بشه



تصویر: http://az-net.ir/pop/other/Popup.gif
---
تصویر: http://bux.az-net.ir/includes/img/468x60.gif
پاسخ
Develepor میگه:
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۲۶ ب.ظ)AzNet نوشته:  سلام مجدد
من اجمالی براتون توضیح میدم
فرض کنید شما یک بوردر (فارسیشو یادم نمیاد!) میخواید ایجاد کنید:
کد:
<div style="border: 1px solid #ffffff">آشپز خانوم</div>
به اینکار میگن inner کردن استایل ، برای اصلاح باید از طریق قسمت پوسته ها یه استایل سرارسری ایجاد کنید و بعد یه کلاس مثل زیر تعریف کنید:
کد:
.ashpazkhanoom {
border: 1px #ffffff;
}
خب حالا به جای کد اول اینطور میشه:
کد:
<div class="ashpazkhanoom">آشپز خانم</div>
در مورد آپلود عکس هم عکس های پست مهم نیست اما حتما عکص هایی که توی قالب استفاده شده در هاست خودتون باشه.
اگر مایل باشید دسترسی پنل مدیریت رو رو ارسال کنید تا براتون انجام بشه

درود

میدونم تایپک وقتش گذشته اما گفتم یه مساله کوچکی رو راجب سرعت بگم

دوست عزیز در تایپک اول گفته بودن که سرعت انجمنم پایین اومده در بعضی مواقع سرعت اینترنتمون میاد پایین میندازیم گردن سایت ! مشکل مک مودم هست شما با یک بار خاموش و روشن کردن مودم مک از بین میره یا با ارائه دهنده اینترنتتون تماس بگیرید تا مک مودم شما رو ریسیت کنند این مشکل تو کل شکور رایج هست و ربطی به سایت یا انجمن نداره


امضاء بلد نیستم !


تصویر: http://dalghak.net/images/emza.png

تنها راه نجات بخش ایرانِمان گسترش آگاهیست == در این راه کوشا باشید پاینده ایران


باباتو می شناختم... قدیما با آفتابه عرق میخورد حالا " ضای " والضالین نمازشو قَدِ اتوبانِ قُم میکِشه!
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  در انتظار پاسخ ارور 500 در بخش هایی از انجمن Matin Pn 2 33 ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۰۲:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Matin Pn
  حل‌شده عدم نمایش انجمن Develepor 13 373 ۱۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Develepor
  پاسخ داده شده مشکل در ورود به انجمن .... ali5866 2 432 ۰۸ مهر ۱۳۹۶، ۰۱:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: badland
  پاسخ داده شده مشکل عجیب و رندوم انجمن! Mahachita 3 150 ۱۴ شهریور ۱۳۹۶، ۰۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
  پاسخ داده شده بروزرسانی آمار کاربران انجمن djmokhtar 1 103 ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
  حل‌شده ایجاد و پخش ویدئو در پستهای انجمن karon 5 287 ۲۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: djmokhtar
  پاسخ داده شده انجمن دو زبانه databest 5 219 ۰۱ تير ۱۳۹۶، ۱۲:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
  پاسخ داده شده آیکون انجمن saber_tavana 2 380 ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: farzad255
  پاسخ داده شده مشکل با ار اس اس انجمن bivafadl 7 487 ۱۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ERFAN-DESIGN
  پاسخ داده شده مسدود شدن دیدن انجمن برای کاربران مهمان daneshjoo 2 319 ۱۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: alireza_k

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir