۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۰۴:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان
دوتا سوال دارم.
یک: چطوری میتونم لینک سایت کاربران که توی پروفایلشون هست رو نوفالو کنم؟
دو: من تیک نوفالو شدن امضا رو برای همه ی گروه های انجمنم به ز مدیر کل زدم اما با این وجود بعضی کاربران لینک های داخل امضاشون نوفالو نمیشه ! لطفاً کمک کنید.
اطلاعات
Masoud_MI میگه:
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۰۶:۲۲ ب.ظ
سلام دوست عزیز
راجع به سوال اول: سرچ کنید
سوال دوم: از گزینه هایپرلینک استفاده کردن و یه ابر پیوند به آدرسشون اضافه کردن به این خاطر اینطوری شده
در اصل نوفالو شده اما اونها از طریق امکان افزودن لینک پیوند تونستن آدرسشون رو فالو کنند
موفق باشید
yavar99 میگه:
۰۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۹ ق.ظ
الان چطوری باید نوفالوشون کنم؟
اگر میشه یکم واضح تر این هایپر لینک رو توضیح بدید؟
اطلاعات
Masoud_MI میگه:
۰۳ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۲۸ ق.ظ
دوست عزیز هایپرلینک یعنی اینکه شما به یک متن، تصویر، یا... لینک اضافه کنید که از طریق دکمه "گنجاندن پیوند" که در ادیتورها هست موجوده. حالا این متن می تونه همون آدرس نوفالو شده هم باشه
تنها کاری که من بلدم و میگم باید بکنید اینه که تک تک امضاشون رو ویرایش کنید و بعد از انتخاب امضاشون، دکمه" حذف (برداشتن) پیوند" رو بزنید اما شاید راههای آسونتری هم از طریق اعمال کد در دیتابیس وجود داشته باشه
موفق باشید
yavar99 میگه:
۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۰۳:۳۲ ب.ظ
آها مای بی بی من 1.12 هست. یعنی ممئنید این مشکل حل شده؟ ولی میگم توی همین انجمن هم این مشکل هست ها.... الان لینک داخل امضای من رو نگاه کنید نوفالو نیست.... فقط از انتقال دهنده ی خودتون استفاده شده، همین.
yavar99 میگه:
۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۰۶:۵۵ ب.ظ
آره درسته. قشنگ ندیدمش. دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم شهریور 91 بود که با تگ نوفالو آشنا شدم. البته تگ که نیست صفت تگ a هست.