مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شده برداری مطالب رایت زیر درج خودکار کپی

درج خودکار کپی رایت زیر مطالب کپی برداری شده
Information 
کاربر: سلام خوبی ؟
من: سلام  ممنون شما چطوری ؟
کاربر: خوبم، یه سوال دارم
من: بفرمایید...
کاربر: متوجه شدم از مطالبم انجمنم کپی میشه، مشکلی ندارم ولی می خوام همه متوجه بشن از کجا کپی برداری شده
من: از کد زیر استفاده کن
.
کد:
<script type="text/javascript">
function addLink() {
var e=document.getElementsByTagName("body")[0];
var t=window.getSelection();
var n=t+"\n <br /><br /> مـنـبـع: "+window.location.href;
var r=document.createElement("div");
r.style.position="absolute";
r.style.left="-99999px";
e.appendChild(r);r.innerHTML=n;
t.selectAllChildren(r);
window.setTimeout(function()
{e.removeChild(r)},0) }
document.oncopy=addLink
</script>
.
کاربر: خوب کجا بذارم
من: انجمن سازت چیه
کاربر: مای بی بی
.
من: به پنل مدیریت انجمن برو به آدرس زیر و کد رو ته قالب header قرار بده
(خانه » مجموعه‌های قالب » Your Templates » بار کردن زیر شاخه قالب‌های سربرگ » ویرایش قالب: header)
.
کاربر: ممنون حالا چطور کار میکنه؟ باید چه کار کنم تغییری انجام نشده !
من: از یه جا به دلخواه تو انجمنت کپی بگیر تو یه notepad یا هر جا دیگه paste کن مثل نمونه زیر نمایش داده میشه
.
نقل قول:محتوا کپی شده از شما

مـنـبـع: URL Address


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ
خیلی مطلب خوبیه ، فقط چند مورد داره.

اول اینکه وقتی یک مطلب استایل دار کپی میشه ، زمان پیست در ادیتور پیشرفته، استایلش از بین میره!

دوم اینکه وقتی پیست میره یه فاصله خیلی زیادی ایجاد میکنه و میره به سمت چپ و یه شکلی تقریبا شبیه جدول درست میکنه!

دوم اینکه وقتی کاربر متن رو آبی میکنه و روی کپی کلیک میکنه متن آبی شده از حالت آبی در میاد! در حالت عادی بعدِ آبی کردن متن و کپی کردن ، نباید از حالت آبی بودن در بیاد تا کاربر یجای دیگه کلیک کنه!

فقط همین مشکلات رو داره ، در کل مطلب خیلی خوبیه ، ممنون که به اشتراک گذاشتید! Wink
پاسخ
جواب شما به ترتیب
.

1. این کد فقط مخصوص مای بی بی نیست و رو هر سیسم محتوا استفاده میشه
.
2. برای اینکه فاصله نندازه کد زیر رو پیداکن
کد:
var n=t+"\n <br/><br/> مـنـبـع: "+window.location.href;
.
و به کد زیر تبدیل کن
کد:
var n=t+"\n مـنـبـع: "+window.location.href;
.
بعد از highlight یا همون آبی کردن، به حالت اولی برمیگرده این مورد برای استفاده از کده و میشه کدش رو برداری تا معمولی بشه


تصویر: http://p4media.ir/banners/p4m.gif
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir