نسخه انجمن ساز
مایبیبی ندارم
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور می توان یک انجمن را حذف کرد و کلیه پستهای ارسال شده در آن را به انجمن دیگر منتقل کرد؟
Tofighi میگه:
۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۰۴:۴۵ ب.ظ
سلام.
میتونید از سیستم ادغام مای بیبی استفاده کنید و انجمن قدیمی رو با انجمن دیگری ادغام کنید.
باسپاس
اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید:
حمایت میکنم
اطلاعات
نسخه انجمن ساز
مایبیبی ندارم
Mahshid میگه:
۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۷ ق.ظ
دوستان و مدیران عزیز من چند هفتست منتظر جواتبم ولی کسی کمکم نمیکنه و فقط پستامو پاک میکنن
ممکنه یکی جوابمو بده؟
sarmadi میگه:
۰۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸ ب.ظ
منظورتون از انتقال انجمن اینه دوباره مای بی بی نضب کنید یا یک سیستم انجمن ساز دیگه؟
اطلاعات
نسخه انجمن ساز
مایبیبی ندارم
Mahshid میگه:
۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۳ ق.ظ
نه Sarmadi عزیز. هرکدوم از بخش های تالار گفتمان یه انجمن هستن.
ببینید من قدیم یه فوروم داشتم با phpBB که مدتی وقت نداشتم کار کنم و الان میخوام MyBB کنمش
تالار گفتمان من چندتا انجمن داره: لوازم آرایش، گریم، آرایش و گریم روزانه، آرایش و گریم عروس و...
دقیقا عین همین انجمن های بالا رو برای اعضای ویژه داشتم که جدید ترین مطالب توش بود و وقتی کهنه میشد میفرستادم تو انجمن های عمومی
الان میخوام همه انجمن های VIP رو پاک کنم و مطالبشون رو بفرستم تو انجمن های عمومی
تو phpBB موقع حذف یک انجمن می پرسید مطالب رو تو کدوم انجمن بفرستم یا کلا پاک کنم ولی MyBB کلا میزنه همه مطالب انحمن پاک شده رو پاک میکنه
من میخوام همه مطالب رو با هم (ته دونه دونه) بفرستم به انجمن جدید (به مطالب انجمن دیگه اضافه کنم) و انجمن قدیمی رو پاک کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Tofighi میگه:
۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۰۹:۰۵ ب.ظ
شما میتونید قبل از حذف انجمن توی لیست موضوعات اون انجمن تیک سمت چپ موضوعات رو بزنید و از طریق مدیریت درون خطی اونا رو انتقال بدید.
اگر از گروه مای بیبی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید:
حمایت میکنم