مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حذف فاصله از یک url

حذف فاصله از یک URL
سلام

بنده اسکریپتی نوشتم حالا طرف URL وارد میکنه میخوام هرجاش فاصله ( Space ) هست پاک بشه .

از دستور strpos برای پیدا کردن ایا اصلا فاصله وجود داره استفاده کردم ببینید مشکل کد زیر چیه که جواب نمیده :
 
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$sin_b 
strpos($_POST['url'] , " ");

if(
sin_b == true || sin_b === true) {
$_POST['url'] = str_replace(" " "" $_POST['url']);
}


?>
پاسخ
توی if دلارهات یادت رفته!


دعای خیر برای اعضای گروه مای بی‌بی فارسی را فراموش نکنید!تصویر: http://www.cdn.my-bb.ir/images/smilies-v6/lightbulb.gif

HeartHeart خیلی التماس دعا دارم... دعام کنید لطفا HeartHeart

اگر از گروه مای بی‌بی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت می‌کنم
پاسخ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۴، ۰۷:۰۱ ب.ظ)Tofighi نوشته:  توی if دلارهات یادت رفته!

تقصیر VB هست Big Grin
کد:
<?php
$sin_b = strpos($_POST['url'] , " ");

if($sin_b == true || $sin_b === true) {
$_POST['url'] = str_replace(" " , "" , $_POST['url']);
}


?>
اصلاح شده
پاسخ
خب این کد شما sin_b مکان space اخر رو توی خودش ذخیره میکنه !!
دلیل نمیشه که ویرایشی انجام بده

شما میتونید از دستور زیر استفاده کنید :

 
کد:
$string = str_replace(' ', '', $string);
در این کد فاصله های موجود در  رشته string توسط تابع str_replace حذف میشوند.
موفق باشید
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir