مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تمامی کدهای پنجره مزاحم برای مهمانان در حال بازدید

تمامی کدهای پنجره مزاحم برای مهمانان در حال بازدید
سلام / قصد آموزش تمامی کدهای پنجره مزاحم برای مهمانان رو دارم / نظم تاپیک رو حفظ کنید و سوالاتتون رو بعد از طی تمامی مراحل آموزشی بپرسید / ابتدا کدهای قرار داده شده را در نت پت کپی و سپس روی قالب ها اضافه کنید


موفق باشید .


#آموزش 1

نمونه: تصویر: http://mybboard.persiangig.com/learn/profile/guest_windows1_mahsunkirmizigul_ir.gif

به مسیرزیر بروید : پنل مدیریت »» قالب ها »» قالب مورد استفاده »» Header Templates »» و سپس »» header_welcomeblock_guest کد زیر رو آخر تمامی کدهای قرار دهید .

کد:
<style type="text/css">
#topbar
{  
    VISIBILITY: hidden;
    WIDTH: 335px;
    POSITION: absolute;
}
</style>
<script type="text/javascript">
var persistclose = 1
var startX = 3
var startY = 3
var verticalpos = "frombottom"

function iecompattest()
{
    return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name)
{
    var search = Name + "="
    var returnvalue = "";
    if (document.cookie.length > 0)
    {
        offset = document.cookie.indexOf(search)
        if (offset != -1)
        {
            offset += search.length
            end = document.cookie.indexOf(";", offset);
            if (end == -1) end = document.cookie.length;
            returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
        }
    }
    return returnvalue;
}

function closebar()
{
    if (persistclose)
    document.cookie="remainclosed=1"
    document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar()
{
    barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
    var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
    var d = document;
    function ml(id)
    {
        var el=d.getElementById(id);
        if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
        el.style.visibility="visible"
        if(d.layers)el.style=el;
        el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";};
        el.x = startX;
        if (verticalpos=="fromtop")
            el.y = startY;
        else
        {
            el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
            el.y -= startY;
        }
        return el;
    }
    
    window.stayTopLeft=function()
    {
        if (verticalpos=="fromtop")
        {
            var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
            ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
        }
        else
        {
            var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
            ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
        }
        ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
        setTimeout("stayTopLeft()", 10);
    }
    ftlObj = ml("topbar");
    stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
    window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
    window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
    window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar"><table id="Table_01" width="335" height="47" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td rowspan="2"> <a href="{$mybb->settings['homeurl']}/member.php?action=register"><img src="images/uye1.png" width="308" height="47" alt="" border="0" /></a></td> <td> <a onclick="closebar(); return false" href="{$mybb->settings['homeurl']}"><img src="images/uye3.png" width="27" height="25" alt="" border="0" /></a></td> </tr> <tr> <td> <img src="images/uye2.png" width="27" height="22" alt="" border="0" /></td> </tr> </table> </div>
تصاویر را هم در پوشه images در هاست آپلود کنید .


فایل‌های پیوست

.zip   image guest.zip (اندازه 22.01 KB / تعداد دانلود: 60)


خوشحالم به خاطر این همه پیشرفت
I'm happy to progress
#آموزش 2

نمونه: تصویر: http://uploadkon.ir/uploads/2634ab36795c4b165729ed4250ce1bb9.jpg
نویسنده: ALI
به مسیرزیر بروید : پنل مدیریت »» قالب ها »» قالب مورد استفاده »» Header Templates »» و سپس »» header_welcomeblock_guest کد زیر رو آخر تمامی کدهای قرار دهید .
کد:
<style>
#rabbit a {
position: absolute;
left: 5px;
position: fixed;
width: 350px;
height: 25px;
overflow: hidden;
padding: 20px;
border: 2px solid #CCCCFF;
color: #FF0000;
text-align: center;
font-family:"Tahoma";
font-size: 12px;
background: #fff 0 0 no-repeat;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-bottomleft: 10px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 10px;
-moz-border-radius-bottomright: 10px;
-webkit-border-bottom-right-radius: 10px;
</style>
<div id="rabbit"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register" target="_blank">
اطلاعات نشان می دهد هنوز ثبت نام نکرده اید برای عضویت کلید کنید
</a></div>


خوشحالم به خاطر این همه پیشرفت
I'm happy to progress
با سلام
اگر بخواهم در کد زیر که برگرفته از کد فوق است فقط روی کلمه "عضو شوید" لینک بدهم نه همه ی متن چگونه عمل کنم
کد:
<style> #rabbit a { position: absolute; left: 450px; position: fixed; width: 500px; height: 40px; overflow: hidden; padding: 10px; border: 4px solid #04D007; color: #FF0000; text-align: center; font-family:"Tahoma"; font-size: 12px; background: #fff 0 0 no-repeat; -moz-border-radius-topleft: 10px; -webkit-border-top-left-radius: 10px; -moz-border-radius-topright: 10px; -webkit-border-top-right-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomleft: 10px; -webkit-border-bottom-left-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomright: 10px; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; </style> <div id="rabbit"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register" target="_blank"> اگر برای اولین بار از "انجمن عربی" بازدید می کنید بهتر است برای دسترسی کامل به انجمن عضو شوید پس از عضویت، اجازه ی ارسال مطلب، شرکت در بحث ها و نظر سنجی را خواهید داشت <br/> جهت ثبت نام کلیک نمایید</a> </div>

 


خدایا! یک چشم بهم زدن هم، مرا به خودم وا مَگذار
لطفا "انجمن عربی" را به دوستان و آشنایان خود معرفی نمایید.

www.arabicforum.ir
از این کد استفاده کن :
کد:
<style> #rabbit a { left: 450px; position: fixed; width: 500px; height: 40px; overflow: hidden; padding: 10px; border: 4px solid #04D007; color: #FF0000; text-align: center; font-family:Tahoma; font-size: 12px; background: #fff 0 0 no-repeat; -moz-border-radius-topleft: 10px; -webkit-border-top-left-radius: 10px; -moz-border-radius-topright: 10px; -webkit-border-top-right-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomleft: 10px; -webkit-border-bottom-left-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomright: 10px; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; </style> <div id="rabbit"> اگر برای اولین بار از "انجمن عربی" بازدید می کنید بهتر است برای دسترسی کامل به انجمن <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register" target="_blank">عضو شوید </a>پس از عضویت، اجازه ی ارسال مطلب، شرکت در بحث ها و نظر سنجی را خواهید داشت </a> </div>

 


تصویر: http://toolsdl.com/banner2.gif
 
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۲۹ ق.ظ)KoG نوشته:  از این کد استفاده کن :
کد:
<style> #rabbit a { left: 450px; position: fixed; width: 500px; height: 40px; overflow: hidden; padding: 10px; border: 4px solid #04D007; color: #FF0000; text-align: center; font-family:Tahoma; font-size: 12px; background: #fff 0 0 no-repeat; -moz-border-radius-topleft: 10px; -webkit-border-top-left-radius: 10px; -moz-border-radius-topright: 10px; -webkit-border-top-right-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomleft: 10px; -webkit-border-bottom-left-radius: 10px; -moz-border-radius-bottomright: 10px; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; </style> <div id="rabbit"> اگر برای اولین بار از "انجمن عربی" بازدید می کنید بهتر است برای دسترسی کامل به انجمن <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register" target="_blank">عضو شوید </a>پس از عضویت، اجازه ی ارسال مطلب، شرکت در بحث ها و نظر سنجی را خواهید داشت </a> </div>





 


با سلام
نتیجه را در عکس پیوست ببینید البته من قبلا این راه را امتحان کرده بودم


 

 


فایل‌های پیوست
تصاویر بندانگشتی
   


خدایا! یک چشم بهم زدن هم، مرا به خودم وا مَگذار
لطفا "انجمن عربی" را به دوستان و آشنایان خود معرفی نمایید.

www.arabicforum.ir
(۳۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۰۳ ب.ظ)reza نوشته:  سلام / قصد آموزش تمامی کدهای پنجره مزاحم برای مهمانان رو دارم / نظم تاپیک رو حفظ کنید و سوالاتتون رو بعد از طی تمامی مراحل آموزشی بپرسید / ابتدا کدهای قرار داده شده را در نت پت کپی و سپس روی قالب ها اضافه کنید


موفق باشید .


#آموزش 1

نمونه: تصویر: http://mybboard.persiangig.com/learn/profile/guest_windows1_mahsunkirmizigul_ir.gif

به مسیرزیر بروید : پنل مدیریت »» قالب ها »» قالب مورد استفاده »» Header Templates »» و سپس »» header_welcomeblock_guest کد زیر رو آخر تمامی کدهای قرار دهید .

کد:
<style type="text/css">
#topbar
{  
    VISIBILITY: hidden;
    WIDTH: 335px;
    POSITION: absolute;
}
</style>
<script type="text/javascript">
var persistclose = 1
var startX = 3
var startY = 3
var verticalpos = "frombottom"

function iecompattest()
{
    return (document.compatMode &amp;&amp; document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name)
{
    var search = Name + "="
    var returnvalue = "";
    if (document.cookie.length > 0)
    {
        offset = document.cookie.indexOf(search)
        if (offset != -1)
        {
            offset += search.length
            end = document.cookie.indexOf(";", offset);
            if (end == -1) end = document.cookie.length;
            returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
        }
    }
    return returnvalue;
}

function closebar()
{
    if (persistclose)
    document.cookie="remainclosed=1"
    document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar()
{
    barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
    var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
    var d = document;
    function ml(id)
    {
        var el=d.getElementById(id);
        if (!persistclose || persistclose &amp;&amp; get_cookie("remainclosed")=="")
        el.style.visibility="visible"
        if(d.layers)el.style=el;
        el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";};
        el.x = startX;
        if (verticalpos=="fromtop")
            el.y = startY;
        else
        {
            el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
            el.y -= startY;
        }
        return el;
    }
    
    window.stayTopLeft=function()
    {
        if (verticalpos=="fromtop")
        {
            var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
            ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
        }
        else
        {
            var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
            ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
        }
        ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
        setTimeout("stayTopLeft()", 10);
    }
    ftlObj = ml("topbar");
    stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
    window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
    window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
    window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar"><table id="Table_01" width="335" height="47" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td rowspan="2"> <a href="{$mybb->settings['homeurl']}/member.php?action=register"><img src="images/uye1.png" width="308" height="47" alt="" border="0" /></a></td> <td> <a onclick="closebar(); return false" href="{$mybb->settings['homeurl']}"><img src="images/uye3.png" width="27" height="25" alt="" border="0" /></a></td> </tr> <tr> <td> <img src="images/uye2.png" width="27" height="22" alt="" border="0" /></td> </tr> </table> </div>

تصاویر را هم در پوشه images در هاست آپلود کنید .
 

چطور میتونم سایز این تغییر بدم و وسطش بیارم؟


 
right رو در کدبالا پیداکنید وبهcenterتبدیل کنید.
برای ویرایش اندازه عرض   WIDTH: 335px; رو تغییر بدید
(۲۴ آبان ۱۳۹۲، ۰۶:۰۹ ب.ظ)farsi200 نوشته:  right رو در کدبالا پیداکنید وبهcenterتبدیل کنید.
برای ویرایش اندازه عرض   WIDTH: 335px; رو تغییر بدید
منظورم اینه از هر جهت بیاد وسط (کامل بیاد وسط مرورگر نه اینکه زیر وسط )
میشه کاری کرد شیشه ای بشه؟یا اینکه تصویر بصورت یک تصویر با ایکون ضربدر در بیاد؟یا فقط متن باشه و پس زمینشم بجای این عکس یک رنگ بصورت کد باشه؟



 
بعد 2 هفته هیچکس جواب نداد


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش ساخت صفحات جداگانه پی اچ پی برای مای بی بی mybb 1 1,843 ۱۹ آبان ۱۳۹۳، ۰۶:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sajad1441
  آموزش فعال سازی Html امضا برای گروه‌های خاص Tofighi 5 2,631 ۲۲ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: akpar
  قرار دادن هشدار برای پیام خصوصی و پیغام پروفایل Amir-Me 0 922 ۲۴ دى ۱۳۹۲، ۰۳:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Amir-Me
  دسترسی کامل برای مدیران Amir-Me 0 521 ۲۳ دى ۱۳۹۲، ۰۳:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Amir-Me
  دکمه زیبای به صورت کد css برای کاربران مای بی بی aminaa 0 1,179 ۳۰ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: aminaa
  باکس تبلیغات بنری زیبا برای بنر های شما KoG 12 3,219 ۱۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: ar 98
  [هدیه ویژه] باکس تاپیک های کارآمد برای انجمن شما KoG 12 2,430 ۲۰ تير ۱۳۹۲، ۱۰:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: KoG
  ذخیره‌ی خودکار برای ویرایشگر ساده Tofighi 0 629 ۲۶ خرداد ۱۳۹۲، ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
  آموزش ایجاد ToolTip برای سایت Tofighi 17 4,803 ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۰۳:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: H4Mid

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir