مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اموزش دوم javascript چاپ یک متن و ساخت اسکریپت ساده

اموزش دوم javascript (چاپ یک متن و ساخت یک اسکریپت ساده)
بســـــم اللـــه الرحمن الرحیم.

درود .

با قسمت دوم اموزش های جاوااسکریپت درخدمت شما کاربران و غیر کاربران عزیز هستم.

در اموزش قبل توضیح داده شد که جاوااسکریپت چیست و توسط چه شرکتی ساخته شده و

چگونه میتوانیم از دستورات جاوااسکریپت در صفحات وب خود استفاده کنیم.

لینک اموزش اول :
http://my-bb.ir/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%8...9%81%DB%8C
در این اموزش میخواهیم یادبگیریم که چگونه میتوانیم توسط جاوااسکریپت یک متن را چاپ یا نمایش دهیم . و همین طور خواهیم آموخت که چگونه

میتوانیم یک اسکریپت ساده بنویسیم.

همان طور که در اموزش قبل گفته شد ما برای اجرای دستورات جاوااسکریپت از تگ <script> استفاده میکنیم.

همین طور توضیح داده شد که ما برای توضیح بیشتر در مورد تگ میتوانیم از ویژگی language و یا type استفاده کنیم .

البته میتوانیم دستورات رو در یک فایل با پسوند js ذخیره کنید و از آن به این صورت استفاده کنید :


کد:
<script language="javascript" src="LinkFile">
سراغ اموزش میرویم.ما برای چاپ یک متن از این دستور استفاده میکنیم .


کد:
<script language="javascript">
document.write("mohtava") ;
</script>

در واقع ما میتوانیم به جای mohtava متن مورد نظر خود مانند compfa و... بنویسیم.

همچنین میتوانیم از دستورات html به جای یک متن استفاده کنیم .

یعنی به این صورت :


کد:
<script language="javascript">
document.write("<img src='http://www.tehranhost.com/files/banners/najva-weblog2site-468_60-6.gif'/>") ;
</script>


در قمستی بعدی این اموزش نکاتی را خواهم گفت .

ما برای اینکه در جاوااسکرپیت یک خانه حافظه یا متغیر ایجاد کنیم از دستور var استفاده میکنیم.

مثلا خانه حافظه ی a را به صورت var a و خانه حافظه ی compfa را به صورت var compfa مینویسیم. و برای مقدار دهی از علامت = استفاده میکنیم.

مثلا :


کد:
<script type="text/javascript">
var a = 5
document.write(a)
</script>


خروجی اسکریپت بالا عدد 5 است.

حالا اگر ما به جای


کد:
document.write(a)

از


کد:
document.write("a")


استفاده کنیم خروجی به چه صورت خواهد بود ؟

نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که اگر ما از " یا ' استفاده کنیم محتوای درون آن عینا نمایش داده خواهد شد

اگر قرار ندهیم به دنبال متغیری با ان اسم میگردد و آن را اجرا میکند .

مثلا خروجی دستور اول عدد 5 و خروجی دستور دوم حرف a است.


واگر خانه حافظه ای پیدا نکرد خروجی نخواهد داشت.

مثلا در اسکریپتی که توضیح دادم اگر از دستور :


کد:
document.write(b)


استفاده کنیم خروجی نخواهیم داشت زیرا متغیری به نام b نداریم.

ولی اگر از :


کد:
document.write("b")


استفاده کنیم حرف b به عنوان خروجی نمایش داده میشود.

نسخه ی pdf آموزش: ندارد

تا اموزش بعدی شما رو به خدا میسپارم.

در اموزش بعدی عملگرها و نحوه استفاده از آن ها آموزش داده خواهد شد

ارادتمند


Heart

منبع: http://blogers.ir


به زودی
پاسخ
همچنین با استفاده از + هم میشه چندتا رشته رو میشه گذاشت کنار هم مثل:


کد:
var sen = 31;
document.write("hasan "+sen+" sal darad");

همچنین اگه توی رشته می خواهید از " استفاده کنید اینجوری میشه: 

کد:
\"

و اگه بخواهید از \ استفاده کنید اینجوری:

کد:
\\

 


دعای خیر برای اعضای گروه مای بی‌بی فارسی را فراموش نکنید!تصویر: http://www.cdn.my-bb.ir/images/smilies-v6/lightbulb.gif

HeartHeart خیلی التماس دعا دارم... دعام کنید لطفا HeartHeart

اگر از گروه مای بی‌بی فارسی راضی هستید، پس لطفا آنرا حمایت کنید: حمایت می‌کنم
پاسخ
از چنین انجمنی عدم ذکر منبع یا نویسنده ی اصلی بعید است Blush

http://blogers.ir/forum/showthread.php?tid=11119
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star چند مثال ساده در جاوا اسکریپت AreF MaSteR 0 724 ۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: AreF MaSteR
  آموزش اول جاوا اسکریپت (معرفی) ar 98 0 855 ۰۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: ar 98
Star ایجاد "سخن روز" تایپ شونده با جاوا اسکریپت KoG 5 1,821 ۳۰ تير ۱۳۹۲، ۰۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Tofighi
  تصاویر تصادفی با javascript KoG 2 1,043 ۲۳ فروردین ۱۳۹۲، ۰۳:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: KoG

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir