مهمان عزیز خوش آمدید. ورود ثبت نام



صفحه‌ها (3):
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ارور اتفاقی دیتا بیس

[پاسخ داده‌شده] ارور اتفاقی دیتا بیس
سلام دوستان

دیروز یک دفعه سایت بالا نمیومد و ارور زیر را میداد.
1054 - Unknown column 't.lastpost' in 'field list'

متوجه نشدم علت و راه حل چیه، دیتا بیس بک آپ برگردوندم
ورژن سی پنل 56.0.25 بود.
بعد از برگردوندم بک آپ روز قبل سایت سالم اومد بالا
دیتا بیس ریپیر و اوپتیمایز کردم
نسخه سیپنل را به 56.0.27 ارتقا دادم

باز امروز ارور دیگه ای را میده، طبق پیوست.
1054 - Unknown column 't.lastpost' in 'field list'

جریان چیه؟
راه حل چیه؟
تغییراتی روی تنظیمات و سایت داده نشده د راین چند روز

سپاس


فایل‌های پیوست
تصاویر بندانگشتی
   
پاسخ
daneshjoo میگه:
به مدیریت وارد میشم اما صفحه اول مدیریت نیز د رکادر این پیغام را نوشته
کد:
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1054 - Unknown column 'dateline' in 'where clause'
Query:
SELECT COUNT(*) AS newthreads FROM mybb_threads WHERE dateline > '1468821359' AND visible='1' AND closed NOT LIKE 'moved|%'
Please contact the MyBB Group for technical support.
پاسخ
daneshjoo میگه:
نسخه انجمنم 1.8.7

متوجه شدم از ماژول prostats هست
نسخه این ماژول 1.9.7

با غیر فعال سازی سایت اومد بالا
اما تا قبل از این حدود 2 ماه مشکلی نبوده
چکار باید کرد؟
پاسخ
mx13 میگه:
درود لطفا دسترسی بدید چک کنم براتون Big Grin
احتماالا ستون مربوطه حذف شده
ممکن هم هست مشکل از ورود دیتا هاتون دیتای تاریختون باشه
پاسخ
daneshjoo میگه:
سلام

امروز مجدد ارور داد
1054 - Unknown column 't.subject' in 'field list'

یعنی چی؟
ممکنه کسی داره پارامتر مخرب می فرسته در عنوان یامتن که خراب میشه؟
از ماژول prostat هم فک رنکنم باشه.
پاسخ
mx13 میگه:
(۳۰ تير ۱۳۹۵، ۰۴:۳۰ ب.ظ)daneshjoo نوشته:  سلام

امروز مجدد ارور داد
1054 - Unknown column 't.subject' in 'field list'

یعنی چی؟
ممکنه کسی داره پارامتر مخرب می فرسته در عنوان یامتن که خراب میشه؟
از ماژول prostat هم فک رنکنم باشه.


 

اگر احتمال ب هک میدید قبل هر چیزی رمز هاتون اعم از رمز خودتون و ادمین ها + رمز دیتا بیس هاتون رو عوض کنید@
نسخه پی اچ پی سرورتون هم چک کنید
پاسخ
daneshjoo میگه:
امروز دو مرتبه این ارور را داده

MyBB has experienced an internal error and cannot continue.
Error Type:MyBB Error (42)
Error Message:Your board has not yet been upgraded.
Please do so before attempting to browse it.Please contact the MyBB Group for technical support.

بعد از اون پسوردهای ادمین، دیتابیس و هاست را تغییر دادم
پرمیشن دو پوشه کش و آپلود 777 بود 755 گذاشتم.
ایا کار دیگه ای لازم هست صورت بگیره هر چند فکر نمی کنم مرتبط باشه با پسوردها

ورژن پی اچ پی هم 5.5.37 هست.
پاسخ
mx13 میگه:
(۰۱ مرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۵۳ ب.ظ)daneshjoo نوشته:  امروز دو مرتبه این ارور را داده

MyBB has experienced an internal error and cannot continue.
Error Type:MyBB Error (42)
Error Message:Your board has not yet been upgraded.
Please do so before attempting to browse it.Please contact the MyBB Group for technical support.

بعد از اون پسوردهای ادمین، دیتابیس و هاست را تغییر دادم
پرمیشن دو پوشه کش و آپلود 777 بود 755 گذاشتم.
ایا کار دیگه ای لازم هست صورت بگیره هر چند فکر نمی کنم مرتبط باشه با پسوردها

ورژن پی اچ پی هم 5.5.37 هست.


 
این اروری ک الان گفتید داده ینی شما فایل های اپگرید به ورژن جدید رو ریختید @
باید برید  به مسیر
install/upgrade.php 
فقط ایا خودتون فایل هارو ریختید؟تو فایل ها تغییری ایجاد کردید؟
تغییر پسورد برای  محکم کاری  خوبه  ن تقریبا چیزی نیس مگر اینکه فایل مخربی قبلا اپ شده باشه روی هاستتون مثل اکسپویت ها و...
ولی احتمالش کمه 
ادرس انجمنتون رو میشه بذیذ؟
پاسخ
daneshjoo میگه:
سلام
پوشه install موجود بود اما توی اون فایل لاک را ایجاد کرده بودم
ممکنه بهخاطر همینه که پوشه موجود بوده و هکر یا اسپمر اونو راه می تونسته بکنه؟
فعلا پوشه را حذف کردم ببینم از این بوده یا خیر
خوبیش اینه که سرور روزی دوباره اتوماتیک بک آپ می گیره از دیتا بیس ها
پاسخ
mx13 میگه:
(۰۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۵۹ ب.ظ)daneshjoo نوشته:  سلام
پوشه install موجود بود اما توی اون فایل لاک را ایجاد کرده بودم
ممکنه بهخاطر همینه که پوشه موجود بوده و هکر یا اسپمر اونو راه می تونسته بکنه؟
فعلا پوشه را حذف کردم ببینم از این بوده یا خیر
خوبیش اینه که سرور روزی دوباره اتوماتیک بک آپ می گیره از دیتا بیس ها

 
اگر فایل لاک وجود داشته احتمالش کمه ولی خب بازم احتمالش هست ک باگ بوده باشه
پاسخ
صفحه‌ها (3):


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پاسخ داده شده این ارور یعنی چی mojtaba1364 1 33 ۰۱ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: badland
Heart در انتظار پاسخ ست کردن مای بی بی با دیتا لایف badland 1 51 ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: محمد محمدی22
  در انتظار پاسخ این ارور چیه ؟ Rodlik Avron 5 166 ۰۵ مهر ۱۳۹۵، ۰۹:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: kingbehzadpax
Photo حل‌شده مشکل و ارور عجیب مای بی بی ! darti 4 206 ۱۱ تير ۱۳۹۵، ۰۵:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: alireza_k
  در انتظار پاسخ ارور وبمتسر پروفایل mp100 6 252 ۲۶ فروردین ۱۳۹۵، ۰۱:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: mp100
  در انتظار پاسخ ارور مای بی بی بعد از ذخیره تغییرات توی پنل sarmadi 5 184 ۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۰۳:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: IrIsT
  حل‌شده ارور 500 در جاهای مختلف انجمن و مشکلات آشپزخانم 5 263 ۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: آشپزخانم
  در انتظار پاسخ ارور مای بی بی هنگام ورود به انجمن آشپزخانم 32 1,051 ۲۰ بهمن ۱۳۹۴، ۰۶:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: IrIsT
  پاسخ داده شده ارور انجمن kyokyo 1 244 ۱۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: outumnsadness
  حل‌شده مشکلا در وارد کردن دیتا بیس Mohammad.Sh 4 291 ۰۴ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Mohammad.Sh

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان


درباره‌ی ما

گروه پشتیبانی فارسی مای بی بی My-BB.Ir در واپسین روزهای پاییز 1391 کار خود را در زمینه مای بی بی آغاز کرد. این گروه با توکل بر خدای منان و دانش فنی خود در تلاش است فعالیتی هرچند ناچیز در زمینه ارتقا و پشتیبانی مای بی بی انجام دهد.
تمامی حقوق برای وب‌سایت پشتیبانی فارسی مای بی‌بی (My-BB.Ir) محفوظ می‌باشد و هرگونه کپی‌برداری از آن شرعا حرام و قانونا غیرمجاز می‌باشد.
قدرت گرفته از مای بی‌بی - فارسی‌ساز: My-BB.Ir و IORA.Ir